– Teatre – YO SOY MI MUJER (****) – La Vilella Teatre – 06/02/2014

Grata sorpresa al veure el cartell de “entrades exhaurides“, el dia de l’estrena d’una nova producció a la Vilella Teatre.  Aquesta vegada no es tracta d’una producció pròpia, però confiem plenament amb la selecció que fa la Companyia La Sargantana. Es tracta  de la representació de “YO SOY MI MUJER” de la Companyia “Los hermanos Kray“.

La Vilella - YO SOY MI MUJER

“Yo soy mi mujer” Explica la fascinació del seu autor, Dough Wright, per la vida de Charlotte Von Mahlsdorf, una àvia travesti alemanya que va sobreviure a dos dels règims totalitaris més repressius de la història – el nazisme i el comunisme soviètic de l’Alemanya de l’Est- fins a rebre fins i tot la medalla d’honor nacional després de la caiguda del Mur de Berlín.

Què és la identitat? On són els límits entre el femení i el masculí? Existeix la veritat? Qui construeix la Història? Qui i què diferencia la bondat de la maldat?

yo soy mi mujer 2

L’escriptor Doug Wright va néixer a Dallas, Texas, l’any 1962; es tracta d’un dramaturg, llibretista i guionista, molt conegut internacionalment. Va rebre el Premi Pulitzer de Teatre el 2004 precisament per la seva obra, “YO SOY MI MUJER“.

Rosa Carbonell ha dirigit l’espectacle d’una manera força diferent a l’habitual.  Ens fa recórrer diferents espais escènics per explicar-nos una història dramàtica, però alhora fascinant i en molts moments divertida.  De fet a la Vilella Teatre no es trepitja la sala principal, on normalment es representen els espectacles. L’antiga fabrica de sifons, ara La Vilella Teatre, te en el seu interior forces espais que permeten que un petit grup d’espectadors puguin restar asseguts en diferents llocs i gaudir del bon Teatre i ben a prop.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

És un espectacle en el que únicament actua un sol actor…. en Sergio Vega. Però en Sergio no interpreta tan sols el personatge principal de Charlotte Von Mahlsdorf…. ja que ho fa gairebé de 20 personatges i en algunes escenes al mateix temps, canviant el timbre de veu, els gestos de la cara i de tot el seu cos.

Una interpretació que els espectadors poden jutjar de ben a prop i per tant es requereixen uns dots d’actor/actriu molt especials per poder-ho fer bé. L’actor Sergio Vega, ho aconsegueix amb escreix, ja que ens fa creïbles tots els personatges que interpreta… i a mes a mes, es fica als espectadors a la butxaca durant tota la representació.

Los Hermanos Kray

El dia de l’estrena dijous dia 6 les entrades es van exhaurir, però ahir divendres 7 va passar el mateix. Us recomano que reserveu les entrades a La Vilella, ja que encara que l’espectacle estarà fins al 2 de març, el temps passa molt ràpid.  El preu és molt assequible per tothom, tan sols 12 €.

L’espectacle de “Los hermanos Kray” ha estat guanyador del premi “Testimoni Escènic 2013”.

Totalment recomanable !!!

Text: Doug Wright – Traducció: Fátima Sayyad
Direcció: Rosa Carbonell – Interpretació: Sergio Vega – Escenografia: Alicia Orea
Cartelleria: Emmanuel Lafont – Video: 510 vídeos – Producció i Distribució: Los Hermanos Kray
Espectadors de YO SOY MI MUJER, el dia de l'estrena

Espectadors de YO SOY MI MUJER, el dia de l’estrena a La Vilella Teatre de Barcelona

_____________________________________________________________________________
– La Vilella Teatre – Preu 12 € –   ( preu pagat 10 €- soci de La Vilella)
_____________________________________________________________________________

Cargol %22jo soc la meva dona%22

2 pensaments a “– Teatre – YO SOY MI MUJER (****) – La Vilella Teatre – 06/02/2014

 1. Neus

  Ahir vam anar a veure la última representació De “Yo soy mi mujer” i que us haig de dir em va agradar moltíssim.
  Un exercici actoral increïble,em trec el barret davant d’en Sergio Vega.
  Aplaudiments a dogo i una Rosa Carbonell emocionada (en aquesta ocasió la direcció ha estat del tot encertada).
  Al final foto d’espectadors;que ja m’explicareu com copiar-la, per penjar-la al meu facebook.
  La veritat no m’importaria repetir,si més no per acabar de captar tots els detalls que s’ens haguessin pogut escapar.
  La nostra valoració ha estat de 9.

  Una abraçada.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   L’altre dia a Fractals 3 també vaig trobar la direcció de Rosa Carbonell molt encertada…. un altre cosa es que el pallasso entengués o no el que s’esperava d’ell, ja que anava una mica a la seva bola, potser perquè el castellà no el dominava massa.
   La foto un cop publicada, la copies al teu escriptori i posteriorment l’afeixegues al teu portal de face… es molt fàcil….. si no t’ensurts, ja saps…. ens convides a dinar i llestos.

   Fins a aquesta nit, al violinista a la taulada

   Respon

Deixa un comentari