– Teatre – Nits de Màgia Artinaturals – STROMBOLI (🐌🐌🐌+🐚) Sala Versus Glòries – 2018.05.30 (temp. 17/18 – espectacle  nº 283)

Nits de Màgia Artinaturals – STROMBOLI (temp. 17/18 – espec. nº 283)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Dimecres i de forma improvisada, vam decidir completar la nit teatral a la Sala Versus Glòries i ens vam quedar a l’espectacle de màgia que dins del cicle Artinaturals, s’han programat durant les nits de maig i juny a l’Off Versus.

Un esdeveniment únic amb cinc dels mags amb més prestigi del panorama nacional. Màgia potent, humor irreverent, ironia, un llenguatge col·loquial i amb la participació activa del públic, són alguns dels ingredients en aquest espectacle. Un recorregut pels grans clàssics de la màgia de a prop i un tribut als mestres de l’especialitat.

Dimecres vam poder veure a la Companyia Màgica Stromboli que formen David i Lex Stromboli.

David Stromboli es va iniciar en el món de la màgia, l’any 1980 quan va conèixer el Màgic Andreu i va estar durant 17 anys col·laborant amb ell d’ajudant de tècnic de so i llum, tècnic de màgia i road manager. L’any 1994 entra a la companyia Ballet Alèxia i l’any 1998 inicia la seva aventura en solitari formant la companyia David & Lex i l’any 2009 crea l’actual companyia.

Malgrat que nosaltres hem vist alguns espectacles de màgia durant aquests últims anys, reconeixem que no som massa seguidors d’aquesta branca de les Arts Escèniques i per tant sabem del cert que no som ni de lluny, coneixedors de la tècnica emprada.

This slideshow requires JavaScript.

Un cop dit això, també hem de dir que amb aquest espectacle hem gaudit d’una estona de màgia amb la participació activa de tots nosaltres. La màgia anomenada de “a prop”, perquè tal com va comentar ell mateix, la sala del Versus, ho fa possible. La màgia “petita” es converteix en un gran espectacle on els trucs de sempre ens ha deixat bocabadats com mai.

Una combinació de màgia i humor amb el públic com a principal protagonista. Molt recomanable per a gaudir com a nens.

Les nits de màgia previstes dins del cicle ARTINATURALS són:

DAVID STROMBOLI del 30 de maig al 3 de juny

ISAAC JURADO del 6 al 10 de juny

JOAQUIN MATAS del 13 al 17 de juny

MARIO LÓPEZ del 20 al 24 de juny … i

MIGUEL ANGEL GEA del 27 de juny al 1 de juliol

This slideshow requires JavaScript.

Intèrprets: David i Lex Stromboli
Durada: 70 minuts

 

Leave a Reply