– Articles d’opinió a la premsa – LA FINESA ARGUMENTAL DEL MAGISTRAT per Antoni Bassas – diari ARA – 05/07/2014

Antoni BassasManuel Aragón, magistrat del TC quan la sentència de l’Estatut el 2010, ha participat en una conferència de la FAES i ha declarat a El País que li fa “una mica de pena que es digui que per culpa de la sentència la gent vol la independència”. “L’error va ser l’Estatut, no la nostra sentència”, ha dit. Gràcies per l’aclariment. El Parlament de Catalunya, el Congrés, el Senat i el poble de Catalunya estaven equivocats. Sort que un Tribunal caducat i desprestigiat per la politiqueria ens va treure de l’error. No dubto que fer una Catalunya independent que valgui la pena toparà contra molts vicis, però quan llegeixo un alt magistrat espanyol argumentar com un simple baró provincial de partit, estic segur que el que sí que val la pena és buscar-nos un nou marc legal. Aquest no hi ha qui l’aguanti.

cargol independentista.jpg

Leave a Reply