– Festival Masimas – Jazz – BRUCE BARTH – HISTÒRIES DE NOVA YORK (🐌🐌🐌🐌+🐚) – Sala Jamboree – 2018.08.04 (temp. 17/18 – espect.  nÂș 376)

BRUCE BARTH – HISTÒRIES DE NOVA YORK (temp. 17/18 – espectacle nÂș 376)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn

I tal com vam comentar a la nostra ressenya de divendres, dissabte tornem al Jamboree Live Music per un nou concert del San Miguel MasiMas Festival, aquest cop liderat per Bruce Barth.

Bruce Barth Ă©s sense dubte un dels grans pianistes de jazz dels nostres temps. Profundament arrelat en la tradiciĂł del jazz, la seva mĂșsica reflecteix la profunditat i amplitud de la seva vida i experiĂšncies musicals. Ha tingut llargues col·laboracions amb Tony Bennett, Terell Stafford, Luciana Souza, Stanley Turrentine, Steve Wilson i David SĂĄnchez i va ser un membre del Quintet de Terence Blanchard. El 1992, Bruce va tocar el piano a la pantalla de Spike Lee a Malcom X.

En el concert d’aquest dissabte HISTÒRIES DE NOVA YORK aglutina cançons de la seva ciutat natal Nova York per formats de trio, quartet i quintet.

A les peces musicals per trio ha estat acompanyat de Masa Kamaguchi, al baix, que ha tingut un protagonisme molt especial durant tota la sessió i també per part de Stephen Keogh a la bateria.

A les versions de quartet s’ha afegit Dan Ben Lior a la guitarra, i la bateria ha quedat en mans de Francesco Petreni.

Gairebé en les acaballes del concret s’ha incorporat Perico Sambeat al saxo alt, per poder interpretar una peça musical per a quintet.

També ha intervingut René Marie, una de les veus del jazz arrelada a les tradicions establertes per Ella Fitzgerald, Dinah Washington i que avui diumenge oferirà un concert a la mateixa sala.

René Marie Stevens, coneguda com René Marie va néixer en 1955 a Warrenton (EEUU) és compositora i vocalista.

Si esteu interessats en escoltar aquesta mĂșsica, us deixo aquĂ­ sota l’Ă udio una bona part d’aquest extraordinari concert …

De nou un gran concert ple d’ànima que ens ha fet vibrar, potser encara mes que el dia anterior.

IntĂšrprets: Bruce Barth, Masa Kamaguchi, Stephen Keogh, Francesco Petreni, Perico Sambeat, Dan Ben Lior.
Veu: René Marie
Durada: 75 minuts  

Leave a Reply