– Teatre – FOREST (🐌🐌🐌) – Teatre Almeria – 2017.09.15 – (temp. 17/18 – espectacle nº 25)

FOREST (temp. 17/18 – espectacle nº 25)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Enguany, el Teatre Almeria torna a obrir temporada amb el resultat del curs de formació per actors de l’Estudi Laura Jou. Es tracta de FOREST una adaptació lliure de “la Ronda” de l’escriptor austríac Arthur Schnitzler, dirigida per Pau Miró i Gerard Oms.

La temporada passada, i també en el marc del treball final dels Joves alumnes d’Estudi Laura Jou,  vam poder veure “Sueño de una noche de verano” dirigida en aquella ocasió per Iván Morales i on alguns dels actors d’enguany també hi eren.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A “Forest” ens situem dins un bosc solitari i aïllat que dóna vida a un espai oníric on tenen lloc uns encontres clandestins entre els habitants del bosc i els diferents personatges que vénen de fora a buscar-hi o deixar-hi alguna cosa.

Onze són els joves actors que interpreten aquesta proposta on tenen lloc una seqüència d’escenes entre dos personatges, un personatge entra i l’altra surt i a la següent escena el que ha entrat surt i n’entra un altre. Les trobades entre els dos personatges serveixen de punt d’inflexió i ens mostren contradiccions que els obliguen a prendre decisions.

Cada actor ens ha ofert dues cares del mateix personatge.

No totes les intervencions tenen la mateixa qualitat ni totes les històries el mateix interès però el resultat global és prou interessant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un jove que ha contactat per internet amb un altre per tenir sexe, una noia cega que ven droga a un forner enamorat d’ella, una núvia que ha fugit del seu casament, un caçador que no ho és, una piròmana que cobra per cremar el bosc, la noia de bona família que ho té tot menys la seva llibertat, el noi que no s’atreveix a fer el pas de sortir del bosc, …

Tres intervencions grupals amb cançons cantades en directe. S’inicia la representació amb tot el grup que va apareixent amb llums a les mans (l’escenari és a les fosques) i canten a mitja veu “Like a Virgin” de Madonna. Les altres intervencions grupals han estat a mitja representació i com a cloenda.

Els onze actors són: Marc Arias, Albert Boix, Ivette Callís, Ángela Cervantes, Judit Cortina, Sara Diego, Lola Errando, Alba Encabo, Eudald Font, Berta García i Gemma Sastre.

Una proposta de creació col·lectiva on els joves actors ens transmeten les enormes ganes de fer-ho bé.

Direcció: Pau Miró i Gerard Oms
Acting Coach: Isaac Alcayde
Intèrprets: Marc Arias, Albert Boix, Ivette Callís, Ángela Cervantes, Judit Cortina, Sara Diego, Lola Errando, Alba Encabo, Eudald Font, Berta García i Gemma Sastre.
Disseny cartell: Àgata Casanovas
Idioma: català
Durada: 70 minuts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.