– Teatre – FOREST (馃悓馃悓馃悓) – Teatre Almeria – 2017.09.15 –聽(temp. 17/18 – espectacle n潞 25)

FOREST (temp. 17/18 – espectacle n潞 25)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

Enguany, el Teatre Almeria torna a obrir temporada amb el resultat del curs de formaci贸 per actors de l鈥Estudi Laura Jou. Es tracta de FOREST una adaptaci贸 lliure de 鈥渓a聽Ronda鈥澛燿e l鈥檈scriptor austr铆ac Arthur聽Schnitzler,聽dirigida per Pau Mir贸 i Gerard Oms.

La temporada passada, i tamb茅 en el marc del treball final dels Joves alumnes d鈥橢studi Laura Jou,聽 vam poder veure 鈥Sue帽o de una noche de verano鈥 dirigida en aquella ocasi贸 per Iv谩n Morales i on alguns dels actors d鈥檈nguany tamb茅 hi eren.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

A 鈥淔orest鈥 ens situem dins un bosc solitari i a茂llat que d贸na vida a un espai on铆ric on tenen lloc uns encontres clandestins entre els habitants del bosc i els diferents personatges que v茅nen de fora a buscar-hi o deixar-hi alguna cosa.

Onze聽s贸n聽els joves actors que interpreten aquesta proposta on tenen lloc una聽seq眉猫ncia聽d’escenes entre dos personatges, un personatge entra i l’altra surt i a la seg眉ent escena el que ha entrat surt i n’entra un altre. Les trobades entre els dos personatges serveixen de punt d鈥檌nflexi贸 i ens mostren contradiccions que els obliguen a prendre decisions.

Cada actor ens ha ofert dues cares del mateix personatge.

No totes les intervencions tenen la mateixa qualitat ni totes les hist貌ries el mateix inter猫s per貌 el resultat global 茅s prou interessant.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

Un jove que ha contactat per internet amb un altre per tenir sexe, una noia cega que ven droga a un forner enamorat d’ella, una n煤via que ha fugit del seu casament, un ca莽ador que no ho 茅s, una pir貌mana que cobra per cremar el bosc, la noia de bona fam铆lia que ho t茅 tot menys la seva llibertat, el noi que no s’atreveix a fer el pas de sortir del bosc, …

Tres intervencions grupals amb can莽ons cantades en directe. S’inicia la representaci贸 amb tot el grup que va apareixent amb llums a les mans (l’escenari聽茅s聽a les fosques) i canten a mitja veu “Like聽a聽Virgin” de Madonna. Les altres intervencions grupals han estat a mitja representaci贸 i com a cloenda.

Els onze actors聽s贸n: Marc Arias, Albert Boix, Ivette Call铆s, 脕ngela Cervantes, Judit Cortina, Sara Diego, Lola Errando, Alba Encabo, Eudald Font, Berta Garc铆a i Gemma Sastre.

Una proposta de creaci贸聽col路lectiva聽on聽els joves actors ens transmeten les enormes ganes de fer-ho b茅.

Direcci贸: Pau Mir贸 i Gerard Oms
Acting Coach: Isaac Alcayde
Int猫rprets: Marc Arias, Albert Boix, Ivette Call铆s, 脕ngela Cervantes, Judit Cortina, Sara Diego, Lola Errando, Alba Encabo, Eudald Font, Berta Garc铆a i Gemma Sastre.
Disseny cartell: 脌gata Casanovas
Idioma: catal脿
Durada: 70 minuts

Deixa un comentari