2017.09.15 – Presentaci贸 nova temporada de la Sala Muntaner – (temp. 17/18 – RdP 008)

RdP-聽Nova temporada de la SALA MUNTANER聽–聽聽(temp. 17/18 – RDP n潞 008)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per聽Miquel Gasc贸n

Divendres passat al mat铆 doble roda de premsa a la Sala Muntaner. La primera per fer la presentaci贸 de la Nova Temporada 2017-2018. La segona per presentar m茅s acuradament la primera de les propostes que es podr脿 veure….聽BLANK_

Davant nostre el director art铆stic de la Sala Muntaner,聽Josep Mar铆a Coll envoltat de la major part dels actors i directors de les propostes, que podrem veure aquesta temporada.

del 20 setembre al 15 d’octubreBLANK_ de Nassim Soleimanpou amb coordinaci贸 art铆stica de Jordi Casanovas.

Despr茅s de l鈥櫭▁it de cr铆tica i p煤blic de White Rabbit, Red Rabbit, la Sala Muntaner programa 聽Blank, un altre joc teatral de l鈥檃utor irani脿 Nassim Soleimanpour. on 19 int猫rprets s鈥檈nfrontaran a una obra sense haver-ne llegit abans el text, sense cap assaig, cap director i que hauran de completar amb l鈥檃juda del p煤blic. Anna Sahun, Carlos Latre, Anna Ycobalzeta, David Bag茅s, Joan Carreras, Rosa Boladeras, Jordi Mart铆nez, Beth Rodergas, Guillem Alb脿, Dafnis Balduz, Dolo Beltr谩n, Merc猫 Pons, Joel Joan, Maria Molins, Manel Barcel贸, Alba Florejachs, Roger Casamajor, Aina Clotet i Vicky Luengo s贸n els artistes que formaran part del muntatge.

del 18 Octubre al 12 novembrePRIME TIME de N煤ria Casado, direcci贸 d’Oscar S谩nchez 聽i interpretaci贸聽d’Imma聽Colomer, N煤ria聽Casado i Dafnis Balduz.

Aquesta proposta nosaltres ja la聽v脿rem聽veure a la seva estrena a Caixa聽F貌rum, per貌 amb un altre int猫rpret mascul铆.聽Intentarem聽tornar-la a veure聽perqu猫聽estem segurs聽de qu猫聽haur脿 crescut en tots els aspectes.

Es tracta d’una tragicome虁dia on tres personatges relacionats amb el mo虂n de la televisio虂 hauran de qu虉estionar-se que虁 vol dir fer-se gran en un medi on es promociona i es ven la joventut. Des de posicions i perspectives ben diferents, tots tres descobriran que la popularitat o l鈥檈虁xit, com la visio虂 de l鈥檈dat, so虂n tan vola虁tils com els mercats, les audie虁ncies, i els seus volubles canvis de percepcio虂.

del 15 Novembre al 17 desembreLENI de Valeria Schulzova, direcci贸 de Pavel Bsonek i interpretaci贸 de Montse Guallar, Sergi Mateu, Minnie Marx i Carles Go帽i.

Estem en l’any 1974, Johnny Carson, (Sergi Mateu), fam贸s presentador de la cadena NBC, est脿 en el seu millor moment, i Leni, (Montse Guallar) presenta a Estats Units el seu primer projecte des de la derrota d’Alemanya, el llibre de fotos Last of the Nuba, la darrera tribu africana sense contacte amb l’home blanc. Per貌 Johnny sap que al p煤blic li interessa m茅s que l’art. El passat de Leni passa a ser el tema principal de l’entrevista que sobrepassa sobre la seva relaci贸 actual amb el seu personal assistent, Horst, 40 anys m茅s jove que ella.

del 20 desembre al 21 de gener 2018 – COBI, CURRO I NARANJITO amb dramat煤rgia i direcci贸 de Mart铆 Torras Mayneris, amb la col.laboraci贸 de The Feliuettes i m煤sica en directe de Gerars Ses茅.

Benvinguts al Bar Cobi Curro Naranjito, -antic Casa Mary-, un bar de carretera en un punt indeterminat de la Ctra Nacional II entre Massanet de la Selva i los Monegros. Les tres filles i 鈥渕itja鈥 de la Mary i del Francisco regenten la fonda que van heretar de la seva difunta mare, i ho han disposat tot per rebre les mascotes me虂s ce虁lebres del passat, organitzant el T.I.M.O. 2017: La Trobada Internacional de Mascotes Oblidades. Una convencio虂 on es retroben totes les mascotes esportives i corporatives per fer tera虁pia col路lectiva, recordar vells temps i fer un viatge al passat.

del 24 gener al 25 febrerSIMONE de Daniela Feixas i direcci贸 de Ram贸n Sim贸 i interpretaci贸 de Tilda Espluga, Anna G眉ell i Daniela Feixas.

L鈥橧ris, una prostituta de cinquanta anys, rep una trucada al club on treballa d鈥檜n client sol路licitant els seus serveis. A l鈥檃partament on ha estat citada l’espera la persona que ha demanat per ella: la Simone.
L鈥橧ris li comunica que no treballa amb dones i es disposa a sortir quan la Simone li demana que es quedi, assegurant-li que la necessita. A mesura que passen les hores, l’Iris anir脿 descobrint que les aparences enganyen i que en aquest apartament res 茅s el que sembla. Les coses s鈥檃caben de complicar quan apareix la Rosa, la dona de la Simone.

del 28 febrer al 25 mar莽LA NIT DE LA MOLLY BLOOM, adaptaci贸 i direcci贸 d’Artur聽Trias聽i interpretaci贸 d’脌ngels聽Bassas.

Una dona,聽Molly聽Bloom, en una nit d’insomni i estirada al llit al costat del seu marit, Leopold, que dorm profundament, deixa fluir聽lliurement聽els seus pensaments m茅s聽铆ntims.

del 28 de mar莽 al 6 maigLA BROMA FINAL – Text de Jordi Casanovas, direcci贸 de Marc Angelet i interpretaci贸 d’Anna Sahun, Ernest Villegas i 脪scar Mu帽oz.

Fa vint anys, dos amics, l鈥橭虁scar i el Gerard, feien bromes telefo虁niques en un programa de ra虁dio de la facultat de periodisme mentre intentaven lligar-se la mateixa noia, l鈥橝riadna. L鈥橭虁scar i l鈥橝riadna ara tenen una lla. Ell treballa per un diari que es a punt de fer fora a mitja plantilla i ella a les urge虁ncies de l鈥橦ospital Cli虂nic. Avui, han convidat a sopar a casa al Gerard, a qui fa molt de temps que no veuen, perque虁 fa uns dies va arrencar el seu programa humori虂stic nocturn interpretant un mono虁leg amb el que se鈥檔 reia de l鈥橭虁scar i l鈥橝riadna….

del 9 maig al 10 junyARA QUE HO TENIM TOT de Lee Bressing, direcci贸 de Jordi Coromina i interpretaci贸 de M煤ria Casa i Mingo R脿fols.

Una parella benestant celebra el seu聽24猫聽aniversari de casament a l’Hotel Vall de N煤ria, al mateix on聽hi聽van passar la nit de noces.聽Hi Han聽quedat聽amb uns amics per聽anar聽a sopar. Aparentment tot 茅s perfecte. A聽l’espera聽dels amics aniran apareixent les difer猫ncies que els separen.

del 13 juny al 8 juliolLORCA QUE TE QUIERO LORCA – amb direcci贸 dramat煤rgia i interpretaci贸 de Padro Victory i Josu茅 Guasch.

Llibertat d’expressi贸, una c猫l路lula, un ganivet de plata i la lluna. Un drama atemporal de color sang i oliva que parla de la lluita del poble a trav茅s dels ulls del poeta.

聽… i en horari de nit:

  • del 21 setembre a l’1 octubre – LA MAR DE B脡 – del cor Barcelona Men茅s Chorus
  • del 4 octubre al 5 novembre – ANIVERSAURIO 2117 – 聽de Carlo M么
  • del 8 novembre al 17 desembre – LOS MODERNOS 15 A脩OS
  • del 21 desembre al 21 gener – ESTOY HECHO UN CABRONAZI de David Moreno
  • encara sense data – 聽THE PROFESSIONALS – dramaturgia i direcci贸 de Javi Ba帽asco i interpretaci贸 de Gerard Flores, Laura P茅rez i Sergi Pr铆ncep
  • encara sense data – ER脫GENAS – direcci贸 i adaptaci贸 de Selene Perdomo – interpretaci贸 de Marieta S谩nchez, Sonia Jerez i Anira Su谩rez
  • pendent de data – ETERNAL LEGEND – idea i desenvolupament de Juanjo Garc铆a, direcci贸 art铆stica i coreografia de Marta Salat i Juanjo Garc铆a i veus en directe de Eve Nezzer i Victor Espu帽a

Us deixo els 脿udios d’aquesta llarga presentaci贸….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'est脿 connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.