– Voltar per la Literatura – L’ULTIM ADÉU (🐌🐌🐌) de Kate Morton

L’últim llibre d’aquesta autora és una novel·la absorbent, una història de misteri ambientada en dues èpoques, els anys trenta i l’actualitat.

L'ultim adeuUna nit del 1933 Theo, un nen de dos anys desapareix sense deixar rastre, en el transcurs d’una elegant festa, en una casa de camp de la família Edevane.

Setanta anys més tard, l’any 2003, Sadie Sparrow, una inspectora de policia londinenc està de permís laboral forçós a casa del seu avi a Cornualles. Un dia surt a córrer amb els gossos i es topa per casualitat amb una mansió abandonada que crida poderosament la seva atenció i que li fa tenir una intuïció: alguna cosa terrible va ocórrer allí.

Alice Edevance, ja gran, porta una vida curosament planificada com les novel·les policíaques que escriu, fins que la Sadie es posa en contacte amb ella per fer-li preguntes sobre un passat familiar que ha intentat oblidar.

Un llibre plagat de secrets familiars, i una estreta relació entre l’ahir i l’avui. Els personatges estan perfectament descrits i a més són creïbles, i molt humans.

Kate Morton utilitza sempre una mateixa fórmula per desenvolupar les històries plantejant d’inici un munt d’interrogants , aconseguint captar la nostra atenció i d’aquesta forma ens enganxa i ens porta a descobrir la resolució del misteri o misteris amagats en la trama.

Kate Morton

Kate Morton va néixer a Berri (Austràlia) l’any 1976 país on actualment viu.

Va realitzar la Llicenciatura en Discurs i Drama en el Trinity College de Londres i després un curs d’estiu de Shakespeare en la Royal Academy of Dramatic Art. Més tard, es va graduar amb honors de primera classe en Literatura anglesa a la Universitat de Queensland.

Els seus llibres han estat publicats en 38 paísos :

La Casa de Riverton” (2006)

El jardí oblidat” (2008)

Les hores llunyanes” (2010)

L’aniversari secret” (2012)

L´últim adeu” (2015)

nen i cargol

nen i cargol

Deixa un comentari