Site icon

– Sisè aniversari de VOLTAR i VOLTAR – 24.10.2016

Volem celebrar que avui, 24.10.2016 ja fa 6 anys que vàrem començar aquesta aventura d’escriure aquest Blog.

El nom inicial de “Voltar i Voltar” el vàrem escollir per tal de què el nom fos fidel reflex de la nostra inquietud de “no parar quiets”, d’anar descobrint el nostre planeta, la nostra nació … Catalunya, la nostra ciutat …Barcelona, i la nostra Cultura… molt especialment per “Voltar pel món de les Arts Escèniques”, perquè com molt bé sabeu, és un tema que ens apassiona als dos, amb la mateixa intensitat.

És per això que volem celebrar-ho, afegint a aquest “Voltar i Voltar” inicial uns quants mots, per definir el que ja fa temps és una realitat, perquè com sabeu molt bé, ara mateix el nostre blog es dedica gairebé de forma exclusiva a promocionar les Arts Escèniques.

A partir d’ara, el nom del Blog serà “VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

D’ençà que vàrem començar temporada al mes de setembre del 2016, ja portem 67 representacions que hem pogut veure i valorar per aquest mitjà, a més d’explicar les 25 rodes de premsa d’Arts Escèniques, a les que hem assistit en menys de 2 mesos i que hem intentat resumir en les nostres cròniques.

Estem molt contents del resultat, per què cada dia que passa, el Blog és més conegut i reconegut en aquest món, que gira al voltant del Teatre

Ja fa temps, que a més a més, també publiquem les nostres cròniques en altres entorns dins de les xarxes socials:

En aquests 6 anys que ara complim, hem escrit 1.632 apunts i hem rebut de forma directa més de 417.000 visites, a les que s’ha d’afegir un bon grapat de milers de lectures a través de les xarxes socials o a través del portal TeatreBarcelona.

Esperem que tinguem les ganes de continuar la nostra tasca de promocionar la cultura, i de forma molt especial a tot el que envolta el món de les Arts Escèniques, sigui Teatre, Òpera, Dansa o Circ. Desitgem que en tinguem ganes de fer-ho, durant una bona pila d’anys.

Felicitats a tots els nostres seguidors “Voltaires” 

Exit mobile version