– Sisè aniversari de VOLTAR i VOLTAR – 24.10.2016

Volem celebrar que avui, 24.10.2016 ja fa 6 anys que vàrem començar aquesta aventura d’escriure aquest Blog.

El nom inicial de “Voltar i Voltar” el vàrem escollir per tal de què el nom fos fidel reflex de la nostra inquietud de “no parar quiets”, d’anar descobrint el nostre planeta, la nostra nació … Catalunya, la nostra ciutat …Barcelona, i la nostra Cultura… molt especialment per “Voltar pel món de les Arts Escèniques”, perquè com molt bé sabeu, és un tema que ens apassiona als dos, amb la mateixa intensitat.

És per això que volem celebrar-ho, afegint a aquest “Voltar i Voltar” inicial uns quants mots, per definir el que ja fa temps és una realitat, perquè com sabeu molt bé, ara mateix el nostre blog es dedica gairebé de forma exclusiva a promocionar les Arts Escèniques.

A partir d’ara, el nom del Blog serà “VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

6-cargols

D’ençà que vàrem començar temporada al mes de setembre del 2016, ja portem 67 representacions que hem pogut veure i valorar per aquest mitjà, a més d’explicar les 25 rodes de premsa d’Arts Escèniques, a les que hem assistit en menys de 2 mesos i que hem intentat resumir en les nostres cròniques.

Estem molt contents del resultat, per què cada dia que passa, el Blog és més conegut i reconegut en aquest món, que gira al voltant del Teatre

Ja fa temps, que a més a més, també publiquem les nostres cròniques en altres entorns dins de les xarxes socials:

 • Grup “Teatre, l’opinió dels espectadors” al Facebook, del que som administradors
 • Twitter
 • Portal TeatreBarcelona, on pengem les nostres valoracions com a col.laboradors

pastis-de-cargols

En aquests 6 anys que ara complim, hem escrit 1.632 apunts i hem rebut de forma directa més de 417.000 visites, a les que s’ha d’afegir un bon grapat de milers de lectures a través de les xarxes socials o a través del portal TeatreBarcelona.

Esperem que tinguem les ganes de continuar la nostra tasca de promocionar la cultura, i de forma molt especial a tot el que envolta el món de les Arts Escèniques, sigui Teatre, Òpera, Dansa o Circ. Desitgem que en tinguem ganes de fer-ho, durant una bona pila d’anys.

Felicitats a tots els nostres seguidors “Voltaires” 

sis-cargols-1

10 pensaments a “– Sisè aniversari de VOLTAR i VOLTAR – 24.10.2016

 1. Xavi

  Moltes felicitats parella, tant pels 6 anys com per la gran tasca que feu, no afluixeu i ens retrobem ben aviat en algun teatre!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes gràcies Xavi. Sabem que segueixes les nostres opinions des de fa molt de temps i aquest fet és un dels al·licients més importants per continuar seguint fent el que vàrem començar fa 6 anys.

   Respon
 2. GEMMA LASTESA

  Moltes felicitats!!
  Ser fidel al que t’agrada és molt envejable i, sobretot tenir el temps necessari per a poder-t’hi dedicar.
  Us segueixo des de fa…. potser un parell d’anys i, la veritat és que sou incansables. Abarqueu immensitat d’actes, es fa difícil seguir el vostre ritme i, és per això que va molt bé seguir les vostres cròniques i, malgrat sigui en la distància, posar-nos al dia de tot el que es belluga per la ciutat.
  M’ha agradat poder-vos saludar en persona quan em coincidit en les platees d’alguns teatres i m’agrada molt seguir-vos llegint i aprenent de tot el que escriviu.
  Molt bona feina i, desitjo que no us en caseu MAI!!

  Respon
  1. Imma Barba

   Tant de bo que no se’ns passi aquesta “malaltia” que hem agafat el Miquel i jo i que ens omple tant. La veritat és que per a mi és un al·licient quan em llevo al matí i penso …. i avui que veurem???, el dia de feina sembla més lleuger …. També és un goig conèixer gent com vosaltres que teniu el mateix virus que nosaltres i amb qui podem compartir vivències. Gràcies per comentar. Una abraçada.

   Respon
 3. Albert Tatjé

  Moltes gràcies per la vostra tasca. Us segueixo des de fa anys. Per diferents motius, vaig poc a teatre i molt menys del que m’agradaria però quan tinc l’oportunitat d’anar-hi, les vostres crítiques i opinions són un referent per a mi a l’hora d’escollir una obra.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes gràcies Albert per les teves paraules. El saber que les nostres valoracions poden servir a què altres persones s’animin a anar al Teatre, és el millor regal per nosaltres. Continuarem fins que la força i els ànims de fer-ho, ens ho permeti.

   Una abraçada

   Respon
 4. Imma C.

  6 anys!!!!!!
  Oooouuuuuuuyyyyeaaaaaaahh!

  Sabeu aquella cancó “Lo tuyo es puro teatro”, doncs va per vosaltres.
  Per molts Anys!!!!!!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes gràcies Imma C. !!!

   La veritat és que potser hem d’intentar frenar aquesta “malaltia” pel Teatre, perquè ens adonem que deixem de fer altres coses que també ens apassionen.

   Anirem a la farmàcia, a veure si trobem un medicament per això.

   Una abraçada

   Respon

Leave a Reply