– 030 – Teatre – MEMÒRIA – (🐌🐌🐌🐌) – La Badabadoc Teatre – 06/11/2021

Ahir dissabte 6 de novembre, a La Badabadoc Teatre, vam poder gaudir d’una petita joia teatral, MEMÒRIA, amb dramatúrgia i interpretació d’Anna Gonzalvo i direcció d’Aleix Fauró.

Una proposta que ens explica la història de l’actriu i la seva família. Anna Gonzalvo és filla de pares argentins i la seva mare es va exiliar a Catalunya quan encara ella no havia nascut. El silenci de la seva família va despertar en l’Anna la necessitat de cercar la seva identitat, de conèixer els seus orígens i arrels, … i aquesta necessitat la va portar a fer un primer viatge a l’Argentina per conèixer el seu avi.

Aquest redescobriment de la història familiar ha portat a l’Anna a crear una dramatúrgia que li ha permès compartir la seva experiència.

M’encantaria que aquest espectacle servís per a inspirar altres persones a viure l’aventura de conèixer-se a una mateixa, de superar les pors, els silencis heretats, de viure i escoltar els anhels i els somnis personals.

A la peça s’entrecreuen dos monòlegs, el de la mare de l’Anna que va venir a Catalunya fugint de la dictadura argentina i el de la mateixa Anna que amb trenta anys decideix emprendre aquest viatge a la recerca de respostes.

MEMÒRIA és commovedora per la sinceritat que desprèn, una peça on les vivències de l’actriu es converteixen en les nostres vivències i crea en nosaltres la necessitat de reivindicar la memòria i la justícia per totes aquelles persones represaliades en qualsevol país, en qualsevol època.

MEMÒRIA és un viatge real a l’Argentina, però també és un viatge interior, una profunda i sentida història personal.

L’escenografia de Paula Font, la il·luminació d’Anna Espunya i la música Dolores Aguirre, l’espai sonor de Mel Semé i l’assessoria de moviment de l’Oriol Pla, acompanyen la posada en escena d’aquesta esplèndida peça. 

Aquesta obra es podrà veure La Badabadoc Teatre, fins al dia 22 de novembre i d’aquí volarà a Buenos Aires on s’estrenarà el 5 de desembre al Teatro Espacio Callejón del director Javier Daulte.

Una petita joia que no us hauríeu de perdre.

Deixa un comentari