Site icon

– PREMI “LIEBSTER” al nostre Bloc “Voltar i Voltar” !!! — Moltes gràcies !!!

Bones notícies!

El nostre Bloc “Voltar i Voltar”, ha estat guardonat amb el premi LIEBSTER, escollit favorit de la mà de l’Eduard, de El Bloc dels Viatges, (moltes però que moltes mercès pel reconeixement!),  premiant així la feinada que ens comporta escriure les nostres cròniques de tot acte CULTURAL al que assistim, aixi com també les narracions dels nostres VIATGES. L’Eduard ens ho va concedir el passat dilluns 14 de maig de 2012 i aquests dies hem estat rumiant la nostra tria.

El premi Liebster és una iniciativa que consisteix a premiar de forma simbòlica cinc blocs, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món.

La dinàmica es força senzilla, i us deixo les normes a seguir en cas que rebeu un d’aquests premis:

1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho va atorgar.
2. Nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que van rebre el guardó.
3. Esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.

I ara ha arribat el nostre torn, que és el més difícil, la nostre elecció….. la veritat es que seguim forces Blocs i molts d’ells s’ho mereixen, però hem de seguir unes pautes i aquestes son les nostres:

1er- premiar a un Bloc escrit en Català perquè considerem que te un valor afegit i un esforç suplementari (almenys per nosaltres), amb l’intenció de normalitzar la llengua que hem escollit per relacionar-nos a la nostra vida.

2on – premiar un Bloc que no tingui masses seguidors (de fet les normes indiquen menys de 200), per tal de promocionar a persones que dediquen bona part del seu temps lliure a transmetre les seves passions a traves de la Xarxa.

3er – Que siguin Blocs de persones a les que els hi agrada VIATJAR a traves del mon o a traves de la CULTURA del seu espai mes proper.

El nostre veredicte és aquest:

1er – THE DAILY AVALANCHE – Un bloc que llegeixo habitualment, i que es una petita joia plena de sensibilitat…. Allau un fanàtic TINTINAIRE, escriu sobre Tintin, Milù, la Castafioiri, etc…. i es que es el primer còmic “viatger” de l’historia, però es que també ens parla de CULTURA en general, literatura, de xarxes de “Metros” d’arreu del mon (no us ho creieu ?), de qüestions personals. Feu una ullada, segur que us enganxareu…

2on – EL CAFÈ DE NIT – Un bloc d’uns molt bons amics, la Glòria i en Josep, que barreja la bona cuina i forces receptes per llepar-se els dits, amb les cròniques musicals d’Òpera, concerts , Teatre i tot el que els atrau…que es moltíssim.

3er – DIARI DE LA BONA VIDA – Amb unes fotografies extraordinàries i amb unes cròniques molt ben realitzades, la Cristina i en Manel, ens posen les dents llargues amb els seves escapades viatgeres…. la gastronomia i “la Bona vida” de la que intenten gaudir en el seu temps lliure.

4art – ELS VIATGES D’EN XAVI i LA TXELL (estemdevacances) – Actualment estan realitzant el seu somni….fer la volta al mon; ja porten 6 mesos i ara acaben d’arribar a la Xina. Ens expliquen quasi be dia a dia el que estan vivint, amb unes fotografies que fan molta enveja.

5e – RUTA BAOBAB – Actualment el viatger Francesc Balaguer, desprès de donar la Volta al mon s’ha instal·lat a Rio de Janeiro….ayyyy l’amor !!! El seu Bloc durant el viatge era molt interessant però avui en dia el continua actualitzant i ens explica vivències sobre Brasil. Molt recomanable.

Felicitats a tots 5 pel PREMI honorific….. ara us toca a vosaltres seguir la cadena de recomanacions.  Una abraçada IMMA i MIQUEL

——————————————————————————————————–

Cargols fotografiats de la “Casa dels Cargols” a Barcelona.

Exit mobile version