– PREMI “LIEBSTER” al nostre Bloc “Voltar i Voltar” !!! — Moltes gràcies !!!

Bones notícies!

El nostre Bloc “Voltar i Voltar”, ha estat guardonat amb el premi LIEBSTER, escollit favorit de la mà de l’Eduard, de El Bloc dels Viatges, (moltes però que moltes mercès pel reconeixement!),  premiant així la feinada que ens comporta escriure les nostres cròniques de tot acte CULTURAL al que assistim, aixi com també les narracions dels nostres VIATGES. L’Eduard ens ho va concedir el passat dilluns 14 de maig de 2012 i aquests dies hem estat rumiant la nostra tria.

El premi Liebster és una iniciativa que consisteix a premiar de forma simbòlica cinc blocs, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món.

La dinàmica es força senzilla, i us deixo les normes a seguir en cas que rebeu un d’aquests premis:

1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho va atorgar.
2. Nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que van rebre el guardó.
3. Esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.

I ara ha arribat el nostre torn, que és el més difícil, la nostre elecció….. la veritat es que seguim forces Blocs i molts d’ells s’ho mereixen, però hem de seguir unes pautes i aquestes son les nostres:

1er- premiar a un Bloc escrit en Català perquè considerem que te un valor afegit i un esforç suplementari (almenys per nosaltres), amb l’intenció de normalitzar la llengua que hem escollit per relacionar-nos a la nostra vida.

2on – premiar un Bloc que no tingui masses seguidors (de fet les normes indiquen menys de 200), per tal de promocionar a persones que dediquen bona part del seu temps lliure a transmetre les seves passions a traves de la Xarxa.

3er – Que siguin Blocs de persones a les que els hi agrada VIATJAR a traves del mon o a traves de la CULTURA del seu espai mes proper.

El nostre veredicte és aquest:

1er – THE DAILY AVALANCHE – Un bloc que llegeixo habitualment, i que es una petita joia plena de sensibilitat…. Allau un fanàtic TINTINAIRE, escriu sobre Tintin, Milù, la Castafioiri, etc…. i es que es el primer còmic “viatger” de l’historia, però es que també ens parla de CULTURA en general, literatura, de xarxes de “Metros” d’arreu del mon (no us ho creieu ?), de qüestions personals. Feu una ullada, segur que us enganxareu…

2on – EL CAFÈ DE NIT – Un bloc d’uns molt bons amics, la Glòria i en Josep, que barreja la bona cuina i forces receptes per llepar-se els dits, amb les cròniques musicals d’Òpera, concerts , Teatre i tot el que els atrau…que es moltíssim.

3er – DIARI DE LA BONA VIDA – Amb unes fotografies extraordinàries i amb unes cròniques molt ben realitzades, la Cristina i en Manel, ens posen les dents llargues amb els seves escapades viatgeres…. la gastronomia i “la Bona vida” de la que intenten gaudir en el seu temps lliure.

4art – ELS VIATGES D’EN XAVI i LA TXELL (estemdevacances) – Actualment estan realitzant el seu somni….fer la volta al mon; ja porten 6 mesos i ara acaben d’arribar a la Xina. Ens expliquen quasi be dia a dia el que estan vivint, amb unes fotografies que fan molta enveja.

5e – RUTA BAOBAB – Actualment el viatger Francesc Balaguer, desprès de donar la Volta al mon s’ha instal·lat a Rio de Janeiro….ayyyy l’amor !!! El seu Bloc durant el viatge era molt interessant però avui en dia el continua actualitzant i ens explica vivències sobre Brasil. Molt recomanable.

Felicitats a tots 5 pel PREMI honorific….. ara us toca a vosaltres seguir la cadena de recomanacions.  Una abraçada IMMA i MIQUEL

——————————————————————————————————–

Cargols fotografiats de la “Casa dels Cargols” a Barcelona.

21 pensaments a “– PREMI “LIEBSTER” al nostre Bloc “Voltar i Voltar” !!! — Moltes gràcies !!!

 1. Diari de la Bona Vida

  Carai Imma i Miquel, ara si que ens hem quedat ben parats. Acabem de llegir el mail que ens indica una nova entrada vostra i ens hem quedat de pedra al llegir el tema dels Premis Liebster.
  Primer de tot us volem felicitar a vosaltres per rebre aquest premi. Us el ben mereixeu. Mai havia conegut algú tant seguidor dels viatges i la cultura com vosaltres.
  I segon, agrair-vos moltíssim que penseu en nosaltres per repartir aquest premi. Quina il.lusió que ens fa. Encara no ens ho creiem!!! És molt gratificant veure que hi ha persones que valoren la nostra afició.
  Dit això, ara tenim la difícil feina de pensar en els nostres 5 blocs favorits. I suposem que han de ser blocs que encara no tinguin el premi, oi? Perquè una de les nostres opcions segur que seria el magnífic bloc dels “Voltarivoltar”.
  Gràcies de nou.
  Manel i Cristina

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Gracies a vosaltres per ser com sou e intentar explicar als que us seguim, el que feu, el que us agrada i el que us fa “trempar”.

   Aquest mon d’Internet, tantes vegades tant criticat, te coses molt bones, i una d’elles es connectar amb gent que encara que no pensi igual que tu, sigui capaç de transmetre les seves passions culturals, viatgeres i gastronòmiques… tal com feu vosaltres. Endavant amb el vostre Bloc i que gaudiu de debò de la VIDA. Es el mes important que podem fer mentre estem per aquí.

   Felicitats un altre cop per el vostre merescut premi.

   Una forta abraçada

   Respon
 2. allau

  Imma i Miquel us felicito pel premi i us agraeixo que hagueu pensat en mi. Tot i això tinc per norma no participar en aquestes cadenes piramidals. Espero que no us molesti. Ens seguim llegint.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   T’entenem perfectament; nosaltres tampoc som partidaris de les cadenes piramidals, però en aquest cas creiem que es una forma de fer conèixer altres Blocs que es agraden des de els mateixos Blocaires i compartir la coneixença.

   En cap cas ens molesta que tu NO facis el mateix… es la teva opció i la respectem.

   Felicitats per el Bloc THE DAILY AVALANCHE,on escrius, ja que amb les teves cròniques, almenys a nosaltres ens fas menys rutinari el dia a dia.

   Una forta abraçada.

   Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltíssimes gracies Martí “Pirulero”. Ets un dels nostres mes fidels seguidors, encara que et costi deixar constància per escrit.

   Fins demà a les 8 del mati…. es allà on som “immensament feliços” almenys 10 hores seguides, dia rere dia.

   una abraçada

   Respon
  1. Miquel Gascon

   Gracies José Luis, tu com bon Blocaire que ets, saps que es tan sols és un “premi” honorific i res mes, que es concedit a “petits” Blocs amb menys de 200 subscriptors; el MOLT valor que te per nosaltres, es que algun altre Blocaire ha pensat amb nosaltres creient que el que fem no es tan sols una pèrdua de temps i SI un reconeixement per el que ja hem fet.

   Nosaltres creiem que cal fer conèixer els Blocs que ens agraden des de el nostre espai del bloc…. i de fet tenim enllaços a els que mes visitem i ens agraden, igual que fas tu a ANCHA ES MI CASA.

   Una abraçada

   Respon
 3. jordi y tamara

  Hola parella,

  Som en Jordi i la tamara de: http://elmundoasorbitos.blogspot.com/.
  Us acabem de descobrir i tot això gràcies als premis aquests. Tot i que tenim molt blogaires en comú és el primer cop que donem un cop d’ull al vostre blog… i enhorabona ens ha encantat. El tindrem en compte pera futurs destins.

  Nosaltres pel nostre cantó tenim: http://elmundoasorbitos.blogspot.com/, també un blog sobre les nostres aventures pel món, quan volgueu esteu benvinguts. Vosaltres ja formeu part d’ell.

  Salut i a fer km.

  Jordi i Tamara

  Respon
  1. Imma Barba

   Bon dia, Jordi i Tamara i benvinguts a casa nostre, com deia el Miquel aquest mon d’Internet fa que persones que segurament mai coincidirien enlloc tinguin la possibilitat de relacionar-se i compartir experiències i aficions. De ben segur que ens farem seguidors del vostre bloc i l’inclourem a la nostre llista de Blocs Viatgers. Moltes gràcies per contactar. Imma i Miquel.

   Respon
 4. Pilar

  Ostres !!!! moltes felicitats per el premi, i sobre tot per l´ilusió que posseu a diari en el blog !!! Endevant !!!!!!

  Respon
  1. Imma Barba

   Es un premi honorific però ens ha fet il.lusio ja que moltes vegades ens plantegem si la feinada de mantenir el bloc al dia val la pena o potser ens fem pesats intentant transmetre la nostre “hiperactivitat” cultural que d’altre banda es la que ens ajuda a que la llaaaaaarga jornada laboral es faci mes “curta”.
   un petonet.

   Respon
 5. josep

  En primer lloc, volem felicitar-vos pel premi rebut, sens dubte us el mereixeu per la vostra tasca difusora de la cultura en totes les seves vessnts i el que es més importaant, fent-ho en la nostra llengua, la qual cosa indica que els valors propis de la nostra cultura pesen molt més que l’audiència potencial. No tothom es capaç de fer-ho.
  Dit això, us volem també agraïr molt que haguéu pensat en nosaltres, la qual cosa ens honora molt, tot i que nosaltres no sentim massa “afició” per aquest tipus de premis entre blocs.
  Moltes gràcies per tot.
  Una abraçada

  Respon
  1. Imma Barba

   També vam sospesar el fet de que no ens agraden les cadenes piramidals i de fet no havíem participat des.de que érem molt jovenets i s’havien d’escriure postals ……… però hem valorat el fet que sigui un altre bloc amic el que hagi pensat en el nostre i la possibilitat que teníem de fer difusió dels blocs que a nosaltres ens agraden i que seguim diàriament … o casi.
   La nostra llengua forma part de nosaltres mateixos i encara que sabem que fem faltes ortogràfiques i/o de construcció donat que el nostre ensenyament va ser en “castellano” no podem ni volem deixar d’expressar-nos en el idioma en el que pensem, sentim i parlem.
   Gràcies a vosaltres per la vostre felicitació i reiterem que el vostre bloc es per nosaltres un punt de referencia.
   Una abraçada.

   Respon
   1. josep

    Total coincidència de plantejament. Nosaltres també quan vam iniciar-nos en això dels blocs, poques coses vam tenir mes clares que la llengua en que els fariem. La nostra!!. I ens passa el mateix, al menys a mi, l’ensenyament va ser en castellà i tot i que fa més de trenta anys que escric en català, mai es el mateix que, per exemple, la Glòria que ja el va estudiar.
    El vostre bloc es per nosaltres una referència tant pel contingut com per la forma en que dieu les coses, i ens sentim afortunats d’haver-vos conegut i poder-vos comptar com amics (alerta! no confondre “amic” amb el que Facebok enten com amic), vosaltres ho sou dels de veritat.
    Una abraçada i fins el proper “Liceu” que crec que serà dins de 10/11 dies.

    Respon
  1. Miquel Gascon

   JOAN i GEMMA, Benvinguts a “Voltar i Voltar”

   No coneixíem el vostre Bloc, però li hem fet una ullada rapida i ens ha encantat i es que tenim una ENVEJA enorme per la volta al mon que esteu realitzant. D’Ara en endavant ens convertirem en fidels seguidors de tot el que descriviu.

   Hem afegit la adresa del vostre BLOC “24.905 miles” als nostres Bloc recomanats.

   Una abraçada ben forta.

   Respon
 6. Txell i Xavi

  Mil gràcies per fer-nos l’honor de premiar-nos amb el premi Liebster, últimament tenim el bloc una mica abandonat, no pas intencionadament, però les prohibicions, primer de Myanmar i després de la Xina, i les males connexions que hem trobat a algun lloc de Filipines fa que anem molt endarrerits en posar-lo al dia… per això encara us agraïm més que hagueu pensat amb nosaltres!!! Sou els nostres ídols i volem veure com feu realitat el vostre somni, això sí que és gent amb energia i vitalitat!!!
  Només que si ens permeteu, abans de continuar amb la cadena, ens agradaria posar el bloc al dia, així que de seguida que poguem us donarem el nostre veredicte!!
  De nou, moltes gràcies!!!!

  Txell i Xavi

  Respon
  1. Imma Barba

   Gràcies a vosaltres per deixar aquest comentari perquè sabem, per experiència pròpia de quan vam estar a Myanmar, de les dificultats “internet-aires” al Àsia, us vam veure el dia del II Congrés de Blocaires des.de la segona fila del teatre i ens vau fer molta enveja, la vostre cara de felicitat era absoluta i encara us queden sis mesos !!!!!!!!!
   El fet de continuar o no amb la cadena es decisió vostre i no te limit en el temps, nosaltres hem volgut aprofitar la ocasió per donar a conèixer cinc dels nostres blocs de capçalera de persones que encara que en algun cas no coneixem personalment, si compartim aficions i formes d’entendre la vida.
   Us desitgem que continueu gaudint del viatge i que expliqueu desprès en el bloc la vostra experiència. Rebeu una abraçada molt forta.
   Miquel i Imma.

   Respon
 7. Montserrat Fdez. Costa

  FELICITATS A TOTS ELS GUARDONATS I ALS SEUS FIDELS SEGUIDORS. cOM SEMPRE VAIG ENREDERIDA, PERÒ AL FINAL RETORNO A CASA EH! Gràcies per compartir amb tothom les vostres afeccions i experiències.

  Muas per a tots!

  Montse

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes gràcies a tu per ser una fidel seguidora, encara que com es lògic a vegades t’en oblidis dels voltaires. Avui hem trobat en B&B amb wifi i estic aprofitant …. Tot això es preciós i no es que estiguem sols però casi. Sardenya en aquesta època es una maravella.

   Una abraçada

   Respon

Leave a Reply