Site icon

– Gastronomia – DIVINUM Restaurant (*****) – Girona – 16/11/2013

Hem deixat de publicar les nostres cròniques durant 10 dies i és que hem agafat unes petites vacances en les que hem recorregut una part de Catalunya, Aragó, Castella – la Manxa i València.

El dissabte 16 de novembre varem començar amb una estada a Girona i és que teníem entrades per Temporada Alta.  Quasi per casualitat i sense conèixer el restaurant varem reservar taula per dinar al restaurant DIVINUM a la ciutat de Girona.  La sorpresa va estar majúscula i encara no entenem com no ha estat reconegut almenys amb una estrella Michelin.

Varem tastar el Menú degustació que amb un preu força assequible (45 €), si el comparem amb altres Menús degustació de restaurants de cuina de qualitat. Si a mes a mes vols maridatge de vins (un tast de vi diferent par cada un dels plats i postres) el preu és de tan sols 68 €.

Foie mi-cuit caramelitzat amb oli de vainilla

Tempura d’escamarlà amb el seu corall i cebetes de platillo

Tartar de tonyina vermella amb patates al morter

Coca d’oli amb lletons de vedella i rossinyols

Rom de costa amb cremós d’ajoblanco i sàlvia

Porcell desossat i cruixent amb meló

Petit tast de formatges artesans

Sopa de mango, bergamota i lavanda

Torrija de pa d’especies amb gelat de mel

Un Menú que omple però que NO enfarfega i que a nosaltres ens va agradar moltíssim; cada plat era una autentica delícia i a cada plat un vi diferent que l’acompanyava perfectament.

Creiem que li falta aprendre molt per arribar a dalt de tot, però la nostra valoració és la màxima que atorguem al Blog… 5 estrelles; s’ho mereixen per l’agradable sorpresa, la molt bona cuina, l’amabilitat i sobretot pel preu que apropa la bona cuina a tothom.

Recomanable al 100%, sense cap mena de dubte.

_____________________________________________________________

– Restaurant DIVINUM – carrer Albereda, 7  GIRONA                www.divinum.cat
_____________________________________________________________________________

Exit mobile version