– Gastronomia – DIVINUM Restaurant (*****) – Girona – 16/11/2013

Hem deixat de publicar les nostres cròniques durant 10 dies i és que hem agafat unes petites vacances en les que hem recorregut una part de Catalunya, Aragó, Castella – la Manxa i València.

El dissabte 16 de novembre varem començar amb una estada a Girona i és que teníem entrades per Temporada Alta.  Quasi per casualitat i sense conèixer el restaurant varem reservar taula per dinar al restaurant DIVINUM a la ciutat de Girona.  La sorpresa va estar majúscula i encara no entenem com no ha estat reconegut almenys amb una estrella Michelin.

DIVINUM Menu degustacio amb maridatge de vins

Varem tastar el Menú degustació que amb un preu força assequible (45 €), si el comparem amb altres Menús degustació de restaurants de cuina de qualitat. Si a mes a mes vols maridatge de vins (un tast de vi diferent par cada un dels plats i postres) el preu és de tan sols 68 €.

Foie mi-cuit caramelitzat amb oli de vainilla

Tempura d’escamarlà amb el seu corall i cebetes de platillo

Tartar de tonyina vermella amb patates al morter

Coca d’oli amb lletons de vedella i rossinyols

Rom de costa amb cremós d’ajoblanco i sàlvia

Porcell desossat i cruixent amb meló

Petit tast de formatges artesans

Sopa de mango, bergamota i lavanda

Torrija de pa d’especies amb gelat de mel

Un Menú que omple però que NO enfarfega i que a nosaltres ens va agradar moltíssim; cada plat era una autentica delícia i a cada plat un vi diferent que l’acompanyava perfectament.

DIVINUM restaurant - Girona 11

Creiem que li falta aprendre molt per arribar a dalt de tot, però la nostra valoració és la màxima que atorguem al Blog… 5 estrelles; s’ho mereixen per l’agradable sorpresa, la molt bona cuina, l’amabilitat i sobretot pel preu que apropa la bona cuina a tothom.

Recomanable al 100%, sense cap mena de dubte.

_____________________________________________________________

– Restaurant DIVINUM – carrer Albereda, 7  GIRONA                www.divinum.cat
_____________________________________________________________________________

Cargol Divinum

12 pensaments a “– Gastronomia – DIVINUM Restaurant (*****) – Girona – 16/11/2013

 1. Diari de la Bona Vida

  Ooooh, quina bona pinta!!
  Aquests són del tipus de restaurants que a nosaltres ens agraden molt. Pel que dieu, ofereixen un menú degustació de molt alta qualitat, a un preu raonable. Ens apuntem la vostra suggerència Miquel i Imma, i intentarem visitar-lo aviat.
  Gràcies de nou per una nova opinió culinària.

  Manel i Cristina

  Respon
 2. Imma C.

  En aquest mateix espai hi havia hagut el restaurant ALBAREDA, es van tralladar a prop de la Sala La Planeta, en un espai més informal BUBBLES Gastrobar. Us el recomano vivament, fan un menú de tapes molt ben elaborades i amb tocs especials, no m´estranya els premis de tapes que han guanyat.
  Un dia d´aquests anem al Temporada Alta, pel que fa al tema culinari entre tants bons restaurants és difícil de triar.
  Bona tornada!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   He estat mirant la web del BUBBLES, perquè tenim entrades per temporada Alta els dies 30 de Novembre i 5 de Desembre …. intentarem reservar pel 30 de Novembre per dinar, ja que per sopar tenen un horari que coincideix plenament amb l’horari des espectacles. La veritat es te que molt bona pinta.

   No se si vas llegir la crònica de JAR que varem publicar abans d’aquestes petites vacances i que varem veure gràcies a tu.

   Una abraçada

   Respon
  2. Sandra Chernak (@sandrachernak)

   Bon dia! Volia comentar sobre el Bubbles Gastrobar: hi vam menjar un dia i la veritat no esta a la altura, racions molt petites i un preu mol elevat per la qualitat, la elaboració i presentació dels plats.

   p.s. Molt maques les imatges i descripció del restaurant Divinum!

   Respon
   1. Miquel Gascon

    Benvinguda Sandra a “Voltar i Voltar”

    Gràcies per la teva advertència, encara que no esperem que tots els restaurants de Girona tinguin la mateixa excel•lència ni el mateix estil. De totes formes ja tenim reservat per dissabte vinent. Ja comentarem desprès que ens ha semblat.

    Gràcies pels teus elogis respecte a la crònica del DIVINUM.

    Respon
 3. maribel

  Mis queridos amigos, me gusta ver como disfrutáis de la vida…..os felicito habéis encontrado el filón perfecto, vuestros viajes, teatro, gastronomía, arte……………eso es vida.!!!! seguir disfrutando de ella durante muchos años, os quiero. Maribel

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Estimada Maribel

   Com ja t’he dit en mes d’una ocasió, per mi continues sent “La number one” i també “mi boñiga preferida”. Et trobo molt a faltar i penso moltes vegades amb tu, ara que cada cop l’entorn de la feina es mes fred i menys humà. Tenim que fer el possible per trobar-nos mes sovint i soc conscient de que tenim pendent un dinaret a casa nostre.

   Crec que la vida es molt curta i això es nota mes, a mida que et vas fent vell; es important sortir de la rutina diària i viure el millor possible, almenys les estones que estàs lliure de la feina, per fer el que mes t’agrada. Tinc la gran sort de compartir quasi totes les aficions compartides amb l’Imma i això es important.

   Gràcies per deixar aquí el teu comentari. M’agrada saber que saps de nosaltres almenys pel Blog que l’Imma i jo també compartim.

   Nosaltres també t’estimem molt, boñiga !!!

   Respon
 4. Neus

  Estimats amics,seguint la vostre recomanació,acabem de dinar el menú gastronómic en aquest restaurant.
  Els hi he ensenyat ls vostre crònica i us donen les gràcies per les vostres recomanacions.
  Realment hem menjat de cinc estrelles .

  Moltes gràcies per compartir-ho .
  Una abraçada.

  Respon
 5. Imma C.

  Mira que fa temps, i ara veia que ha guanyat com a millor restaurant romàntic de Girona al programa Joc de cartes de Tv3, se´n destaca el menú, el servei.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   No ho sabíem pas. Suposo que és una notícia molt recent. Intentarem repescar el programa de TV3, perquè és un dels pocs programes que intentem seguir habitualment. M’alegro moltíssim d’aquest reconeixement. Gràcies Imma C. per fer-nos saber aquesta bona nova.

   Respon

Leave a Reply