Site icon

Teatre familiar – LE FUMISTE (🐌🐌🐌🐌) – La Badabadoc – 2018.01.28 – (temp. 17/18 – espectacle nº 179)

LE FUMISTE (temp. 17/18 – espectacle nº 179)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Ahir diumenge una sessió inusual de teatre, al matí, un espectacle de teatre familiar a la Sala Badabadoc, LE FUMISTE. Aquesta peça és el resultat de 4 anys de creació de la companyia DonDavel.

La companyia DonDavel va néixer de la passió pel teatre de Davel Puente Hoces, una persona apassionada pel circ, la màgia i el teatre d’objectes.

Davel Puente es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid i ha format part de la companyia francesa Cirque Bidon que encara avui es desplaça en carruatges tirats per cavalls.

1 / 6

LE FUMISTE és el seu segon espectacle en solitari després de “Circo de Autor” on explicava els seus viatges pel món. Simultàniament participa en creacions col·lectives com a malabarista i mag, a França (on actualment viu), a Itàlia i a Espanya.

També ha col·laborat amb Pallassos sense Fronteres, editat la revista circense el Ambidextro, impartit classes d’Història del Circ a l’Escola de Circ Carampa, i actualment és redactor de la publicació Zirkolika.

LE FUMISTE és un homenatge a la memòria recordant les vivències de la infantesa, el primer amor, o als avis. Però els records són com el fum, que desapareixen, i ell, vol simbolitzar la necessitat de conservar els records, guardant-los en pots de vidre. Davant nostre aquests pots prenen vida, i acaben tenint anima. Però els records apareixen momentàniament, i com el fum, canvien de forma i s’acaben evaporant.

Altres records es queden per sempre a la memòria, i, els representa amb les llums que dins dels pots de vidre, els il·lumina per sempre.

Passat i futur s’uneixen en un espectacle poètic i d’una bellesa plàstica increïble. Màgia, malabarismes, humor i poesia.

Magnífica la il·luminació, la música i la posada en escena. Un espectacle conceptuat com a familiar però que agrada molt als adults.

Senzillament deliciós.

Encara el podreu veure el proper cap de setmana al Badabadoc Teatre, dissabte 3 de febrer a les 19 i diumenge 4 de febrer a les 12 i a les 18 hores.

Creació, interpretació i direcció: Davel Puente
Companyia: DonDavel
Llums i só: David Maqueda
Disseny de llums: José Herradón \ Fotografia: Lux Nieve \ Escenografía: Palomina Bravo i Anita Trenzamundos \ Vestuari: Nicole Sebert \ Mirada externa: Alberto Quirós \ Assessoria manipulació d’objectes: Zero en conducta \ Assessoria text i veu: Anouk Sébert \ Assessoria coreografia: Lucas Escobedo i Daniel Sànchez \ Treball actoral: Herminio Sánchez Campillo \ Màgia: Imanol Ituño i Fernando Santa Olalla \ Claqué: Lucas Tadeo
Idioma: castellà
Durada: 55 minuts

Exit mobile version