Site icon

– ANNA LIZARAN l’actriu de la meva vida, ens ha deixat – Proposo que el Teatre Lliure de Gràcia a partir d’ara s’anomeni Teatre Lliure – Sala Anna Lizaran

… per MIQUEL GASCÓN

Aquesta matinada quan tornàvem del Teatre i ja en el llit m’ha arribat un correu electrònic en el que m’informaven que ANNA ens havia deixat; he estat una bona estona amb la llum apagada però sense poder dormir-me i és que per mi ANNA LIZARAN era i és l’actriu que m’ha acompanyat durant tota la meva vida i amb tota seguretat ella va influir molt amb l’amor que actualment tinc pel teatre.

El 12 de maig passat varem assistir a l’homenatge que li varen fer a la filmoteca de Catalunya i de debò va ser molt emotiu, però de cap de les maneres ens imaginàvem que 7 mesos desprès estaríem parlant d’això avui 12 de gener.  Llavors vaig escriure una crònica que us deixo en el següent link, en el que feia un  repàs de tota la seva vida artística al Teatre, Tv i Cinema.

– Cinema/Teatre – homenatge a l’actriu ANNA LIZARAN – Filmoteca de Catalunya

Una persona com l’ANNA ens pot deixar i físicament i no la tindrem amb nosaltres, però mai podrà morir, perquè la tindrem sempre en el nostre record, en multitud de fotografies i gravacions teatrals i de cinema.

Des d’aqui, des de VOLTAR i VOLTAR, proposo que el TEATRE LLIURE DE GRÀCIA s’anomeni des d’avui mateix  TEATRE LLIURE – Sala Anna Lizaran.

Gràcies ANNA per haver estimat tant el TEATRE i fer-nos estimar-lo a molta gent que com jo el va descobrir a traves de les teves actuacions en aquella sala petita del nostre barri de Gràcia.

http://www.tv3.cat/videos/4417377/Adeu-a-la-gran-dama-del-teatre-catala

Desprès d’escriure aquesta crònica d’avui, un amic que escriu en un altre bloc de Teatre, ha deixat aquest meravellós apunt….. paga la pena llegir-ho.  Expressa molt millor que jo el que ha representat l’Anna per tots els que l’hem conegut i estimat dins del mon Teatraire.

La darrera escena de la gran Lizaran

________________________________________________________________

Exit mobile version