Site icon

– Voltant per AFRICA – Agost 2012 (3) – de Mkushi a cascades Kundalila (Zàmbia)

de Mkushi a cascades Kundalila (Zàmbia) – 198 km.

Divendres 3 d’agost 2012

Avui és el primer dia que ens llevem a las sis del matí, l’hora de llevar-se que serà habitual en tot el viatge. Desprès d’esmorzar, l’Imma i jo en solitari fem un tomb pel complex Forest Inn … i sortim per un camí fins que ens trobem un poblat, on tenim el primer contacte amb la gent del pais (gent, val a dir, magnifica)… començo així dons a fer fotografies de primer pla de persones de totes les edats. Curiosament els agrada molt, sobretot si desprès els hi ensenyes el resultat.

Tornem a portar las maletes al camió i sortim en direcció a un campament a la vall del Luangwa, a prop de las cataractes Kundalila.

En el camí fem una parada a Serenje un petit poble a la mateixa carretera que ens ofereix un basar local i la possibilitat de fer un munt de fotografies. Molts anuncis de Airtel (veurem que és l’operadora oficial en tot el país) i missatges escrits referents a Deu.

Continuem fins al campament on muntem per primera vegada las tendes i dinem. Hem de preparar unes petites bosses per demà ja que ens desplaçarem en 4X4 deixant les maletes al camió.

El nostre magnific cuiner Marc

Immediatament desprès de dinar anirem per fi a veure les cascades del riu Kaombe, les Kundalila, …. però això ho explicarem en el següent capítol.

———————————————————————————————————-

Anar al primer capítol

Anar al capítol anterior

Anar al capítol següent

Exit mobile version