Site icon

– Opereta còmica ??? – “EL TRAVIATO” (*) – Monarquia – Safaris – Elefants – Democràcia

Avui tenia que parlar de la magnifica retransmissió  en directe de l’Òpera LA TRAVIATA de Verdi, des de el Metropolitan de N.Y., de la que varem poder gaudir ahir 14/4/2012 …. però un esdeveniment que també ahir a traves dels mitjans de comunicació ens varem assabentar i que ens va doldre en el mes profund del nostre esser,  fa que el meu escrit es dediqui plenament a “EL TRAVIATO” …. es a dir al “nostre”  rei Borbó.

La traducció de “La Traviata” del italià significa:

LA ESGARRIADA o LA QUE VA PER MAL CAMÍ.

Només us cal canviar el genere al masculí.

El “nostre” pobre rei Borbó, del que intentaré no anomenar per el seu nom, per tal de no tacar aquest Bloc…. se’n va anar d’estranquis i sense fer cap soroll a un Safari a Botswana, i nosaltres creient que estava treballant per nosaltres (diuen que es el cap de l’estat espanyol)… o cuidant al seu net ferit de bala en un peu per jugar amb una escopeta.

Però el mes greu, es que no es tractava d’un Safari per veure animals i retratar-los, com podem desitjar la resta dels mortals, sinó un Safari de cacera per assassinar elefants.

Us deixo un vídeo de l’empresa on “sa majestat” ha contractat “els serveis” d’un expert assassí d’elefants, per tal de captar clients adinerats, i que siguin com ell, persones descerebrades i sense escrúpols. No es un vídeo recomanable per persones sensibles, però crec que molta gent el tindria que veure, per intentar “entendre ” el que pensen aquests espècimens quan maten un elefant en el seu entorn.

Quant cliqueu semblarà que no teniu accés, però continueu clicant en “veure a Youtube”…   el vídeo dura uns 10 minuts, però per fer-vos una idea ja teniu prou en veure fins al minut 1:40…. la resta mes del mateix.  No paga la pena patir mes per fer-vos a l’idea de com pensen aquests tipus de persones…. una d’elles malauradament es el nostre “cap d’estat”.

Ja veurem quant de temps es pot veure aquest vídeo….. diuen que això es una DEMOCRÀCIA, però ahir ja no es podia accedir a la pagina web d’aquesta empresa per la censura que creiem ja no existia en aquest país. Lamentable.

Veient aquestes imatges, en venen ganes d’insultar al monarca, però no ho faré. Crec que almenys en aquest aspecte soc mes “normal” que ell… i no perdre pas el temps.

En l’actual temps de CRISIS econòmica, amb retallades en tots els àmbits (menys en la dotació a la monarquia), almenys s’esperava del Cap del Estat, una sensibilitat, que per el que sembla no la te pas. Es gasta els nostres diners… els de tots nosaltres en diversions d’una altre època com si es tractes d’un dictador del segle passat.

Em fa VERGONYA aliena…. i des de aquest moment, aquest personatge NO m’inspira cap respecte, mes aviat tot al contrari….. FASTIC !!!. Sincerament crec que aquest cop es el principi de la fi de la monarquia a Espanya…. i el monarca Borbó s’ho ha treballat molt be. Com a mínim i per començar tindria que ABDICAR en el seu fill i deixar pas a persones que encara no estan tacades com ell.

Potser un dia la ciutadania, qui sap si amb l’ajut dels elefants ( o no)…. intentaran realitzar un SAFARI per caçar els Borbons….. i seria tan o mes trist que el Safari d’elefants o d’altres que el monarca esta acostumat a realitzar.  Sería millor acabar amb ells democraticament amb els nostres vots.

Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir

Nota : Els CARGOLS s’ha negat a sortir en aquest post.

Exit mobile version