– Opereta còmica ??? – “EL TRAVIATO” (*) – Monarquia – Safaris – Elefants – Democràcia

Avui tenia que parlar de la magnifica retransmissió  en directe de l’Òpera LA TRAVIATA de Verdi, des de el Metropolitan de N.Y., de la que varem poder gaudir ahir 14/4/2012 …. però un esdeveniment que també ahir a traves dels mitjans de comunicació ens varem assabentar i que ens va doldre en el mes profund del nostre esser,  fa que el meu escrit es dediqui plenament a “EL TRAVIATO” …. es a dir al “nostre”  rei Borbó.

La traducció de “La Traviata” del italià significa:

LA ESGARRIADA o LA QUE VA PER MAL CAMÍ.

Només us cal canviar el genere al masculí.

El “nostre” pobre rei Borbó, del que intentaré no anomenar per el seu nom, per tal de no tacar aquest Bloc…. se’n va anar d’estranquis i sense fer cap soroll a un Safari a Botswana, i nosaltres creient que estava treballant per nosaltres (diuen que es el cap de l’estat espanyol)… o cuidant al seu net ferit de bala en un peu per jugar amb una escopeta.

Però el mes greu, es que no es tractava d’un Safari per veure animals i retratar-los, com podem desitjar la resta dels mortals, sinó un Safari de cacera per assassinar elefants.

Us deixo un vídeo de l’empresa on “sa majestat” ha contractat “els serveis” d’un expert assassí d’elefants, per tal de captar clients adinerats, i que siguin com ell, persones descerebrades i sense escrúpols. No es un vídeo recomanable per persones sensibles, però crec que molta gent el tindria que veure, per intentar “entendre ” el que pensen aquests espècimens quan maten un elefant en el seu entorn.

Quant cliqueu semblarà que no teniu accés, però continueu clicant en “veure a Youtube”…   el vídeo dura uns 10 minuts, però per fer-vos una idea ja teniu prou en veure fins al minut 1:40…. la resta mes del mateix.  No paga la pena patir mes per fer-vos a l’idea de com pensen aquests tipus de persones…. una d’elles malauradament es el nostre “cap d’estat”.

Ja veurem quant de temps es pot veure aquest vídeo….. diuen que això es una DEMOCRÀCIA, però ahir ja no es podia accedir a la pagina web d’aquesta empresa per la censura que creiem ja no existia en aquest país. Lamentable.

Veient aquestes imatges, en venen ganes d’insultar al monarca, però no ho faré. Crec que almenys en aquest aspecte soc mes “normal” que ell… i no perdre pas el temps.

En l’actual temps de CRISIS econòmica, amb retallades en tots els àmbits (menys en la dotació a la monarquia), almenys s’esperava del Cap del Estat, una sensibilitat, que per el que sembla no la te pas. Es gasta els nostres diners… els de tots nosaltres en diversions d’una altre època com si es tractes d’un dictador del segle passat.

Em fa VERGONYA aliena…. i des de aquest moment, aquest personatge NO m’inspira cap respecte, mes aviat tot al contrari….. FASTIC !!!. Sincerament crec que aquest cop es el principi de la fi de la monarquia a Espanya…. i el monarca Borbó s’ho ha treballat molt be. Com a mínim i per començar tindria que ABDICAR en el seu fill i deixar pas a persones que encara no estan tacades com ell.

Potser un dia la ciutadania, qui sap si amb l’ajut dels elefants ( o no)…. intentaran realitzar un SAFARI per caçar els Borbons….. i seria tan o mes trist que el Safari d’elefants o d’altres que el monarca esta acostumat a realitzar.  Sería millor acabar amb ells democraticament amb els nostres vots.

Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir

Nota : Els CARGOLS s’ha negat a sortir en aquest post.

9 pensaments a “– Opereta còmica ??? – “EL TRAVIATO” (*) – Monarquia – Safaris – Elefants – Democràcia

      1. Joaquim

        La foto no és meva l’he compartit d’un altre i és que les xarxes tenen elefantiasis, i no n’hi ha per menys. Una vergonyant actuació més d’aquesta colla de vividors que s’omplen la boca dient que ells som con nosaltres. NO BONITA NO, com nosaltres no, esteu molt lluny encara, us falta molta dignitat per ser com nosaltres.
        Répública Ja i Independència també.
        Apa, mira el que has aconseguit robant i no (re)publicant la foto al comentari 

        Respon
        1. Miquel Gascon

          Cada vegada ens ho posen mes difícil perquè vulguem pertànyer a aquest trencaclosques que anomenen Espanya i que volen, Si o SI (fins i tot a la força) que acceptem com quelcom indivisible i per els segles dels segles. Amén.

          VISCA LA REPÚBLICA CATALANA !!!

          Respon
  1. Imma Barba

    llegeixo en la premsa que el Defensor del Pacient ha demanat la mateixa agilitat sanitària per a persones que necessiten una intervenció urgent deguda a accident laboral o algun altre tipus d’accident i tenen que estar 180 dies esperant, en el millor dels casos, per una pròtesi de maluc …….

    Respon
  2. kalamar

    Amb la primera foto, que corria pel FB ahir, he tingut prou. Pobre bèstia, aixafant la trompa al tronc, i segurament amb una bala entre els ulls, és tan ofensiu! Quina covardia ser caçador de fusell! sento fàstic
    i visca la república!

    Respon
    1. Miquel Gascon

      De la manera que està el pobre animal, no crec pas que el individuo que el va assassinar tingues el valor de matar-lo mirant-li els ulls. Nosaltres hem estat al Delta del Okavango a Botswana, ara farà 10 anys i varem veure elefants al costat nostre, quant fèiem una marxa caminant…. varem veure un munt d’ells en aquesta postura intentant menjar dels arbres tranquil·lament. Aquests animals son pacífics a menys que es vegin en perill o t’apropis massa quant cuiden una cria. Únicament ataquen per instint de defensa.

      El animal de la fotografia estava dinant tranquil·lament i el tret, estic gairebé segur va ser de costat i a traïció. El monarca s’ho deuria passar Xaxi piruli !!!

      …. i a sobre es el president d’honor de la WWF España, que promou la protecció d’un plante viu…..

      …. quin morro !!!

      L’altre dia a la premsa llegia unes declaracions de “sa majestat”, que deia literalment que casi no podia dormir de tanta preocupació que tenia per els joves que estaven al atur.

      Com ens han tingut a la ciutadania tants anys enganyats ???

      Com nosaltres podem permetre que una persona amb aquests instints, pugui tenir tant de poder per sobre nostre ???

      Visca la República !!!

      Respon
  3. josep

    Tal com dius, això hauria de ser la fi de la monarquia. Malauradament no serà ni tan sols la fi del “monarca”. No cal afegir cap més comentari al que heu escrit, ho subscric totalment.

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Jo encara tinc esperances de que això sigui el principi del fi de la monarquia….. estava sustentada en el “juancarlisme” que molts ciutadans del estat, entre el que em puc incloure durant un temps, creiem que era millor això que una Republicà bananera “fatxa” e imperialista on no capigues mes idiologia que sentir-se orgullosament “espanyol”…. com la que volien muntar amb Aznar de president. A la fi el Juanca era un tipus “campechano” que fins i tot va actuar adequadament el 23F durant el cop d’estat.

      Ara fins i tot tinc les meves dubtes, de que aquesta defensa de la legalitat vigent el 23F fos tan “real”…. i si no …perquè va trigar tant en decidir a quina banda es posicionava. Un representant del seu poble això ho tindria que tenir absolutament clar en 10 segons… i es recolzar el que el poble havia decidit democràticament.

      La realitat es un altre molt diferent i a moltes persones li haurà caigut ara la bena dels ulls.

      Respon

Deixa un comentari