Site icon

– 300.000 visites Voltaires – 13/05/2015

Avui a Voltar i Voltar estem de celebració per haver arribat a les …

 300.000 visites

Una fita de la qual estem molt satisfets i que ara fa quatre anys, quan el vàrem començar a escriure no ens ho imaginàvem pas. Una aventura, de la que erròniament crèiem que ens cansaríem abans … i per sort de moment no ha estat així, malgrat les hores de dedicació que gairebé diàriament li dediquem.

En tot aquest temps hem intentat explicar tot allò amb el que gaudim i que està relacionat amb la CULTURA, que per sort està al nostre abast.

Han estat fins ara 1.115 entrades (posts), la majoria d’elles, dedicades a les Arts Escèniques, especialment el Teatre, però també a la dansa, l’òpera, el circ i també una bona part a la música simfònica, a la contemporània, a les exposicions, al cinema, a la literatura i a vegades a les nostres escapades per tal de Voltar per aquesta boleta que anomenem Terra i que paga la pena conèixer el màxim possible.

Gràcies a tots els que ens seguiu i sobretot als que ens ho feu saber a través dels vostres comentaris que ens deixeu escrits aquí mateix.

Us desitgem que en la mesura de les vostres possibilitats, VOLTEU i VOLTEU i no pareu, perquè a la fi la vida és això, descobrir cada dia coses noves que et facin vibrar i sentir-te el més viu possible.

Gràcies de nou; una forta abraçada a tots els Voltaires.

Cargol voltaire content

 

Exit mobile version