Site icon

– 24/10/2013 – Tercer Aniversari de “Voltar i Voltar”

Tal dia com avui, ara fa 3 anys vaig començar a escriure aquest Blog.

Curiosament la meva primera crònica parlava d’una representació Teatral.  Tot i això, la meva intenció inicial al crear el Blog “Voltar i Voltar” va ser per tal de poder fer cròniques sobre els viatges que faríem en el futur i dels que ja havíem fet al llarg d’aquets 38 anys des de que l’Imma i jo vivim junts.

VIATJAR per nosaltres sempre ha estat el primer i mes important incentiu per continuar endavant i d’alguna manera compensar la rutina  del nostre dia a dia, tancats dins d’una oficina. La nostra “hipoteca” ara que ja som “madurs” son els estalvis que fem cada mes per tal de poder seguir viatjant.

Guardem en llibretes els escrits de tots els nostres viatges i per tant (vaig pensar), es simplement qüestió de temps el poder transcriure aquets records en cròniques  accessibles per mes gent a traves d’Internet.  A mes a mes això ens serviria a nosaltres mateixos per reviure molts moments feliços del nostre passat.

1 / 6

D’altra banda, vaig creure que podria sortir-me de les regles establertes en el mon blogaire, que diuen que perquè un Blog tingui èxit (això vol dir… moltes visites), tens que especialitzar-te en un sol tema…. o viatges… o musica… o Teatre…. o el que sigui, però no voler abastar tot allò que t’agrada.

No obstant tot saben a priori que aquesta regla (tractar d’un sol tema) es ben certa, vaig decidir portar la contraria,…. i a  mes a mes dels viatges, faria publiques  totes les activitats culturals a les que assistim, encara que això representi una mica de pèrdua de la nostra intimitat.

Crèiem que fora bo per tal de promocionar el Teatre, la Musica, l’Òpera, la Literatura, la Dansa, les Exposicions…  i tot el que per nosaltres es important en la vida del nostre dia a dia; pensem que almenys a nosaltres, el mon de la “Cultura” ens ha estat útil per sortir de la rutina i poder així encarar la vida cada mati amb una mica mes d’ il·lusió.  El resultat aquí el teniu…. un Blog que vol transmetre el que “som”, que mai arribarà a ser un Blog de “referència” de res, però això per nosaltres és el menys important.

Haig de reconèixer que ens agrada rebre moltes visites i sobretot rebre comentaris, perquè el fan encara mes viu…. i a la vegada et dona força moral per continuar escrivint, al comprovar que el que fas ho llegeix mes gent i algunes de les cròniques fins i tot interessen.

2 / 6

El que si realment ens importa hores d’ara,  es transmetre la idea de que es possible mantenir una activitat cultural força elevada, encara que treballem mati i tarda…..  creiem que paga la pena treure’ns la mandra de sobre, veure menys tele i sortir al carrer, al teatre, a un concert, a un espectacle de dansa, al cinema o millor encara, realitzar un viatge prop o el mes lluny possible, un viatge que t’aporti quelcom mes que bonics paisatges o relax, per tal de conèixer altres cultures… altre maneres de ser i de fer.

Us animem avui, com fa tres anys a “Voltar i Voltar” el mes possible ….. No es cert que “no tenim temps”…. es un “auto engany” que ens fem a nosaltres mateixos ….. és simplement mandra.  Ara que estem encara vius, es el moment de moure’ns el mes possible, de xafardejar el mon i també el nostre entorn mes proper, de deixar-nos sorprendre per coses que semblen petites e insignificants.  Ja tindrem temps per descansar a la “caixa”.

Si es vol, creieu-me, es pot.

                       … TRES ANYS !!!

Sobretot, el que ens ha aportat el Blog “Voltar i Voltar” en aquests TRES ANYS, es conèixer un munt d’amics nous i retrobar-nos amb els que feia temps que havíem perdut la relació pel pas del temps.

I si, ….. ara parlem també de números i de estadístiques, que sempre fan goig….

En els 3 anys que han passat des d’aquell 24/10/2010, hem publicat 700 cròniques, tenim ja mes 169.000 visites que s’han fet des de 110 països, 4.371 comentaris, 948 seguidors i 45 subscripcions al Blog.

Moltes gràcies, de debò a tots els “Voltaires”

IMMA & MIQUEL

3 / 6
Exit mobile version