Site icon

– Teatre – LA REVOLUCIO NO SERA TUITEJADA (*) – Teatre Lliure de Gràcia – 06/10/2013

D’entrada pregaria als autors /directors d’aquest “espectacle”, que d’ara en endavant treballin cada un per separat i almenys els espectadors sabrem qui és l’autor “culpable” d’aquest mal son “teatral”.

Jordi Casanovas, Guillem Clua i Pau Miró

Sincerament crec que dirigir, dirigir… ningú s’ha fet realment càrrec, perquè sinó, no m’explico com s’ha aconseguit aquest nefast resultat, que sota el meu punt de vista taca fins i tot el bon nom del Teatre Lliure.   Crec que és de lo pitjor que he vist en molts anys i en tinc uns quants.  He vist moltes produccions poc treballades, però com aquesta, no recordo cap.

Últimament alguns autors, (curiosament sempre esta entre mig Jordi Casanovas)…. es creuen que unicament amb un nom ja reconegut en el mon del Teatre, fent qualsevol cosa, és mes que suficient per tal de què el public acudeixi en massa deixant els seus calerons….. i encara mes fàcil de vendre si l’autoria/direcció queda repartida entre varios autors mes o menys coneguts.

Ven mes treballar en grup ???   això és de debò estimar el Teatre ???

Llàstima que precisament sigui l’obra que deuria “enlairar” aquesta nova Companyia teatral anomenada “LA KOMPANYIA” recolzada pel mateix Teatre Lliure. Menys mal que els teatraires coneixem i hem vist treballar a tots els actors que la composen.  Creieu-me … son bons i alguns magnífics… crec sincerament que ells no en tenen cap culpa d’aquest desastre que malauradament encara està en cartellera al Lliure de Gràcia unes setmanes.

Per posar petits exemples, tots els que hagin vist “Els feréstecs” recordaran per sempre mes el paperàs que interpreta Laura Aubert….. a en Javier Beltrán el recordo en “Nois de història” i “Videogames”…. a Paula Blanco en “el Rei Lear”, “Rock’ n ‘ Roll”…. a Pol López en el maravellos paper de “Ivan i els gossos” que no oblidarè en tota la meva vida…. a Mima Riera en “la Terra oblidada”… i a David Verdaguer prou conegut per tothom per el seu treball en series televisives com “Ventdelplà”, “El cor de la ciutat”, “Plats bruts”, “Polonia” i un munt d’obres de Teatre…

Es mereixen aquesta poca serietat en el seu debut com a companya teatral ???

Jo aconsellaria retirar l’obra d’inmediat i revisar-la en profunditat, perquè no hi ha per on agafar-la.  El public jove, que no assisteix normalment al Teatre, si veu aquesta producció, atreta per un títol prou engrescador…. possiblement no torni mai mes a trepitjar un teatre.

Em nego a analitzar l’obra i perdre ni un minut mes del meu temps.  Els autors deurien pagar als espectadors i no a l’inrevés.   Quin desastre !!!

Ho sento, però algú ho hauria de dir !!!

La revolució no serà tuitejada

creació i direcció JORDI CASANOVAS, GUILLEM CLUA i PAU MIRÓ
cia. LA KOMPANYIA
intèrprets
Laura Aubert / Javier Beltrán / Paula Blanco / Pol López / Mima Riera / David Verdaguer
escenografia Enric Planas / vestuari Berta Riera / caracterització Àngels Salinas / il·luminació David Bofarull (a.a.i.) / so Roc Mateu / vídeo Marc Lleixà
ajudant de direcció Marc Artigau / assessorament a la llengua de signes catalana FESOCA
producció Teatre Lliure

Ja tremolo perquè malauradament hem comprat les entrades per I LOVE TV, idea també de Jordi Casanovas i ni mes ni menys que nou (si heu llegit bé, 9 ) autors participen en l’argument….. ai ai ai !!!   Menys mal que en aquest cas la direcció recau en una sola persona….. confiem amb ella.

___________________________________________________________

– Teatre Lliure de Gràcia- Preu 29 €  – (preu pagat 7 € – TresC) 

___________________________________________________________

Cargol twitejant

Exit mobile version