Site icon

– 9ª PASSEJADA AMB BARRET – Rambla de Catalunya – Barcelona

Per IMMA BARBA

Ja fa 9 anys que es celebra aquesta passejada i sembla que cada cop mes esta agafant esbrancida. Us deixo aquí els cartells de les 8 temporades passades….

2.005 2.006 2..0007

2.008 2.009 2.010

2.011 2.012

Crec que va ser fa un parell d’anys que ens vam assabentar de la convocatòria d’una passejada amb barret per la Rambla de Catalunya i les dos vegades ens va coincidir amb un concert a l’Auditori fet que no ens va permetre anar-hi.

Però enguany, la 9ª convocatòria, no ha estat així i ens hem dirigit al punt de trobada a la Diagonal amb els nostres barrets, be de fet amb dos dels barrets del Miquel, un d’ells una mica retocat per fer-lo mes “meu”.

Ens trobem a la part de dalt de Rambla Catalunya, al voltant de l’estàtua de la “Girafa coqueta” una mica abans e las 12 el migdia; quant hem arribat ens hem quedat amb la boca oberta de seguida, quina gentada, quina varietat de barrets i tocats, elegants, estrafolaris, sofisticats, de paper, de roba ….

És divertit, ja que uns als altres ens anem demanant permís per fer-nos fotografies i tothom contesta “si… si les que vulguis… per això ens trobem aqui !!!

El dia esplèndid ha acompanyat la passejada que ens ha portat fins a la Gran-Via. De camí ens anaven creuant amb la gent que havia participat a la cursa del Corte Ingles i que ens miraven amb sorpresa.

Crec que el millor és que us deixi unes quantes fotografies per tal de què os feu una idea de l’ambient….

També es va sumar el TEATRE

De ben segur que l’any vinent intentarem tornar a participar i potser, nomes potser els nostres barrets seran una mica diferents.

________________________________________________________________

Exit mobile version