– 095 – Teatre – EJACULANT DIARREA – (🐌🐌+🐚) – Antic Teatre – 03/03/2022

Feia molt de temps, massa temps, que no fèiem cap a l’Antic Teatre i dimarts dia 3, després de fer una caminada des de Sant Cugat a l’ermita de Sant Medir i tornada també caminant a Barcelona, …. tot i el nostre cansament vàrem voler assistir a l’estrena del nou espectacle de Roger Pelàez, batejat com EJACULANT DIARREA, que esperàvem amb ganes des de fa temps.

Fa pràcticament quatre anys que vam conèixer aquest artista polifacètic, dibuixant de còmics i autor d’historietes de línia tosca. Roger Pelàez (La Roca del Vallès, 1972) ens va divertir amb el seu primer espectacle “PRECINTI’M L’ESFINTER” que vam veure en aquesta mateixa sala.

EJACULANT DIARREA és el nou projecte on s’embarca, segons diu, en la recerca d’un mateix invocant a escena persones conegudes de qualsevol camp, de qualsevol nacionalitat, vives o mortes. Un popurri d’idees que aboca sense aturador i sense, almenys en aparença, guió.

Aquest espectacle es presenta ara durant quatre dies consecutius i ho fa en companyia de quatre artistes de diferents camps, el cantautor Josep F. Soley, de nom artístic Omitse’t és la persona que l’ha acompanyat el dia de l’estrena. Un artista de pop/folk que compon cançons inspirades en persones properes a ell.

L’espectacle consta de parts cantades i parts parlades. Roger Pelàez porta molts anys arrossegant-se per escenaris de tuguris cantant el seu odi escanyat i escarrassat. Ha cantat amb grups tan dispars com Budellam, Zombi Pujol, Perro Pachingo o El Mal Ja Està Fet.

Ha editat reculls dels seus acudits dibuixats en compilacions com “Yo follé con Fraga” (2003), “Hegemonia Persecutòria” (2017) o “El procés explicat als idiotes” (2018). En aquest últim recull les tires còmiques diàries publicades durant el procés independentista català entre el 22 de setembre i el 22 de desembre del 2017.

EJACULANT DIARREA” és un espectacle on hem passat una estona entretinguda, un espectacle diferent. Un espectacle que mai és igual a l’anterior.

Potser esperàvem més estona de Roger Pelàez i ens hem trobat amb un espectacle potser massa compartit, on s’ha donat més de la meitat del temps a un cantant que no esperàvem pas, malgrat que hem de reconèixer que les seves cançons ens han agradat força.

Després d’aquestes quatre representacions consecutives, en Roger Pelàez actuarà a l’Antic Teatre els primers dimarts de mes.

Deixa un comentari