– 082 – Teatre – MISS COSAS Y YO – (馃悓馃悓馃悓馃悓) – La Badabadoc – 14/02/2022

Aquest dilluns 14 de febrer vam assistir a La Badabadoc Teatre, per tal de veure MISS COSAS Y YO, una proposta diferent, creativa i divertida de Diana Pla Solina  amb la col路laboraci贸 dramat煤rgica de Ferran Vilajosana.

Un mon貌leg on la Diana explica i posa en escena el proc茅s creatiu seguit per fer l鈥檈spectacle. Problem脿tiques, incerteses, dubtes i pors que es generen quan un artista s鈥檈nfronta a la creaci贸 d鈥檜n espectacle.

Amb un gran sentit de l’humor i una grand铆ssima dosi de naturalitat, la int猫rpret ens ha ofert un espectacle multidisciplinari on ha combinat el teatre, la dansa contempor脿nia i el clown.

Un relat autobiogr脿fic on ella va desgranant episodis de la seva vida adulta i de la seva infantesa que l’han influenciat a l’hora d’escollir a qu猫 es volia dedicar i com volia enfocar la seva vida. Aborda temes com les pors, els desitjos, l’assetjament escolar, la influ猫ncia de la familia (茅s filla d鈥檈n Quimet Pla i la Nuria Solina i germana de l鈥橭riol Pla), el pes de les opinions dels altres i les pr貌pies dificultats d’un proc茅s creatiu.

Un viatge a la recerca d’un estil propi on es desdobla en fins a set veus diferents, de diferents Dianas, que q眉estionen la validesa del que la Diana Pla ens est脿 oferint.

Un treball honest on descobrim una artista de cap a peus, a qui de fet hav铆em vist treballar “acotxada” per la seva fam铆lia a TRAVY (Espai Lliure, octubre 2018), la deliciosa pe莽a feta pel seu germ脿 Oriol Pla per a la fam铆lia i en fam铆lia.

En aquest mon貌leg hem descobert una espl猫ndida Diana Pla que ha hagut de lluitar contra les expectatives que la gent havia dipositat en ella per trobar el seu espai, el seu propi llenguatge i per deixar enrere les seves pors.

Amb un gran domini de la m铆mica i la seva gestualitat, ens ha ofert un mon貌leg captivador que ens ha fet riure i ens ha emocionat i on hem descobert una actriu amb veu pr貌pia. Propera i tendra, la Diana 茅s una actriu que ens mira directament als ulls mentre va desgranant les seves incerteses, les seves inseguretats.

Aquest muntatge estar脿 en cartell fins al 28 de febrer (de dijous a dilluns, 20h).

Sincerament, paga molt la pena.

Deixa un comentari