– 049 – Exposici贸 – LA CUBANA 40+1 – (馃悓馃悓馃悓馃悓馃悓) – Miramar Centre Cultural de Sitges – 12/12/2021

Diumenge dia 12 de desembre en sortir del concert de l’OBC a l’Auditori, ens vam dirigir a Sitges amb l’objectiu de visitar l’exposici贸 que la Cubana ha organitzat amb motiu del 40 aniversari de la seva creaci贸. De fet, ara s贸n 40+1, ja que aquesta exposici贸 s’hauria d’haver fet en 2020, per貌 la pand猫mia ho va impedir.

Despr茅s d’aparcar, v脿rem fer un petit tomb per la vila, fins al NIJI BAR on hav铆em reservat taula; es tracta d’un restaurant de menjar japon猫s del qual ten铆em bones refer猫ncies.

Un espai petit, per貌 acollidor on vam dinar for莽a b茅 i sobretot molt tranquils.

Un dia espl猫ndid, que ens va permetre despr茅s passejar pels carrerons m茅s c猫ntrics de la vila i posteriorment tamb茅 pel passeig mar铆tim en direcci贸 al Miramar Centre Cultural, l’espai on est脿 ubicada aquesta exposici贸.

Abans d’entrar, el petit pati est脿 presidit per un enorme past铆s de noces i un munt de figures emblem脿tiques dels que han estat els personatges m茅s coneguts de la Cubana. L’entrada a l’edifici est脿 presidida per la fa莽ana original amb la qual van estrenar “C贸meme el Coco, negro“, l’any 1989 al Mercat de les Flors.

L’exposici贸 LA CUBANA, 40+1 ANYS: UN VIATGE DEL “NO-RES” FINS AL 2021, ens ha perm茅s descobrir el m贸n d’aquesta companyia a partir d’objectes, fent un recorregut per la seva hist貌ria des dels seus or铆gens. Una companyia que va comen莽ar a jugar fent com猫dia pels carrers i que ha fet de la seva forma de fer teatre quelcom 煤nic i diferenciat.

Un munt de fotografies, v铆deos dels espectacles, cartells, perruques, vestits, sabates, decorats, utillatge,聽…..聽ens ha perm猫s gaudir i molt, d’una exposici贸 que ha suposat una sorpresa constant i ens ha fet riure i emocionar.

Una exposici贸 que paga molt la pena veure i que qualsevol persona amant del teatre no s’hauria de perdre de cap de les maneres.

Per sort ha prorrogat fins al dia 9 de gener.

Deixa un comentari