– 030 – Teatre – MEM脪RIA – (馃悓馃悓馃悓馃悓) – La Badabadoc Teatre – 06/11/2021

Ahir dissabte 6 de novembre, a La Badabadoc Teatre, vam poder gaudir d鈥檜na petita joia teatral, MEM脪RIA, amb dramat煤rgia i interpretaci贸 d鈥Anna Gonzalvo i direcci贸 d鈥Aleix Faur贸.

Una proposta que ens explica la hist貌ria de l’actriu i la seva fam铆lia. Anna Gonzalvo 茅s filla de pares argentins i la seva mare es va exiliar a Catalunya quan encara ella no havia nascut. El silenci de la seva fam铆lia va despertar en l’Anna la necessitat de cercar la seva identitat, de con猫ixer els seus or铆gens i arrels, … i aquesta necessitat la va portar a fer un primer viatge a l’Argentina per con猫ixer el seu avi.

Aquest redescobriment de la hist貌ria familiar ha portat a l’Anna a crear una dramat煤rgia que li ha perm猫s compartir la seva experi猫ncia.

M’encantaria que aquest espectacle serv铆s per a inspirar altres persones a viure l’aventura de con猫ixer-se a una mateixa, de superar les pors, els silencis heretats, de viure i escoltar els anhels i els somnis personals.

A la pe莽a s’entrecreuen dos mon貌legs, el de la mare de l’Anna que va venir a Catalunya fugint de la dictadura argentina i el de la mateixa Anna que amb聽trenta聽anys decideix emprendre aquest viatge a la recerca de respostes.

MEM脪RIA 茅s commovedora per la sinceritat que despr猫n, una pe莽a on les viv猫ncies de l鈥檃ctriu es converteixen en les nostres viv猫ncies i crea en nosaltres la necessitat de reivindicar la mem貌ria i la just铆cia per totes aquelles persones represaliades en qualsevol pa铆s, en qualsevol 猫poca.

MEM脪RIA 茅s un viatge real a l鈥橝rgentina, per貌 tamb茅 茅s un viatge interior, una profunda i sentida hist貌ria personal.

L’escenografia de Paula Font, la聽il路luminaci贸聽d’Anna Espunya i la m煤sica Dolores Aguirre, l’espai sonor de Mel聽Sem茅聽i l’assessoria de moviment de l’Oriol Pla, acompanyen la posada en escena d’aquesta espl猫ndida pe莽a.聽

Aquesta obra es podr脿 veure聽La Badabadoc聽Teatre, fins al dia 22 de novembre i d’aqu铆 volar脿 a Buenos Aires on s’estrenar脿 el 5 de desembre al Teatro Espacio Callej贸n del director聽Javier聽Daulte.

Una petita joia que no us haur铆eu de perdre.

Deixa un comentari