– 006 – Teatre – BARCELONA 24H – (🐌🐌🐌+🐚) – Aquitània Teatre – 14/09/2021

Ahir dimarts vam fer cap a l’Aquitània Teatre per assistir a la reestrena del musical BARCELONA 24H amb text i música original de Pau Barbarà Mir, dirigida per Marc Flynn i direcció musical de Dídac Flores.

Es tracta d’una proposta de “Suerte En Mi Vida Producciones” que va ser representada al Teatre Gaudí l’octubre de 2020. Aquesta proposta s’hauria d’haver estrenat a la Sala Barts el mes d’abril de 2020, però la pandèmia ho va impedir.

Amb música en directe, BARCELONA 24H, és el nom de la petita botiga regentada per Abdul (Dídac Flores) que és un dels llocs de trobada dels protagonistes i on s’amaga el piano que acompanya musicalment la proposta.

BARCELONA 24H segueix la vida de 4 joves que sempre van amb presses per arribar als seus destins, i no es poden prendre ni un minut per respirar, en una atrafegada Barcelona on sembla que tothom viu amb presses. Quatre personatges diferents que representen les diferents problemàtiques que preocupen als joves.

Carla (Anna Piqué) ha deixat la carrera d’arquitectura i es dedica a la seva veritable vocació de fotògrafa, ho ha deixat fa poc temps amb la seva parella i viu sola amb por d’establir lligams amb ningú. Ella retrata gent anònima per la ciutat i el seu somni és muntar una exposició al CCCB.

Mario (Jaume Casals) és el germà de la Carla, un noi ambiciós que vol arribar lluny en el món empresarial. Per fer-ho deixa enrere amistats, parella i temps per ell mateix. Acaba de ser ascendit i treballa sense descans.

Àlex (Àlex Sanz) és un noi romàntic obsessionat amb el cinema i en especial amb el Hugh Grant. Per ell la vida és com un gran plató. Somia en ser el protagonista de la pel·lícula de la seva vida.

I finalment Júlia (Mireia Òrrit) una noia de casa bona de Sarrià que decideix independitzar-se i s’instal·la en un pis compartit per “sota de la Diagonal”. Vol aconseguir una feina i veu que no tot és tan senzill com imaginava.

Pel nostre gust, un argument massa senzill, però hem de tenir en compte que no deixa de ser un divertiment, dirigit especialment al públic més jove.

Un musical de petit format on els quatre protagonistes demostren un gran talent vocal amb unes molt bones interpretacions.

Una acurada coreografia de la mà de Ruben Yuste.

Es tracta d’una obra despreocupada i fresca, un divertiment, on a través de les vides dels protagonistes ens parlen dels problemes d’una ciutat com Barcelona on és difícil trobar un pis de lloguer “amb cara i ulls”, on els transports públics ens juguen males passades i on per aconseguir arribar a ser algú en el món laboral, has de renunciar a ser tu mateix i abocar-te a horaris laborals inhumans.

Un musical on els quatre actors i el pianista interpreten 13 cançons originals i on la història transcorre a bon ritme, passejant per indrets de Barcelona com el Raval, l’Eixample, el Paral·lel o els bunkers del Carmel.

L’escenografia de Jordi Bulbena, és senzilla però efectiva, que posa el focus en la botiga del paki.

Una sala plena de gom a gom (respectant evidentment les normes Covid) i un públic jove que aplaudia cada un dels números representats a escena.

Si us agraden els bons musicals de petit format, és una proposta molt recomanable.

Un pensament a “– 006 – Teatre – BARCELONA 24H – (🐌🐌🐌+🐚) – Aquitània Teatre – 14/09/2021

  1. Retroenllaç: – 117 (22/23) – Teatre Musical – TUELF POINTS. EL MUSICAL MÉS EUROVISIU (🐌🐌🐌🐌🐌) – Teatre Gaudí – 08/04/2023 |

Leave a Reply