El nostre viatge al PERÚ i BOLÍVIA – Viatgem des del Vall del Colca fins a PUNO – 2019.09.28 (crònica 21)

Avui és dia de trasllat i podem gaudir unes hores més del nostre magnífic allotjament, ja que no ens vindran a recollir fins a les dotze del migdia.

Esmorzem, acabem de tancar maletes i ben aviat sortim de la nostra habitació, ja que volem aprofitar per acabar de conèixer els espais que encara no hem visitat, tot fent un tomb pels enormes terrenys del Colca Lodge per la bora del riu.

També visitem una magnífica exposició fotogràfica del fotògraf Arim Almuelle, on es mostren les tradicions de la Vall del Colca, fotografies de gran format exposades en una enorme sala en un edifici especial en el mateix recinte de l’hotel.

Finalment, ens acompanyen en taxi fins a CHIVAY, on embarcarem en un bus compartit que en un trajecte d’uns 90 minuts ens portarà a un intercanviador de busos situat en un espectacular altiplà , on prendrem un altre “mate de coca” i estirarem les cames, tot mirant els “souvenirs” que ens intenten vendre.

En aquest trajecte arribem als 4.883 metres d’altura i per tant tornem a mastegar fulles de coca per evitar el mal d’altura o “soroche”, malgrat que ja comencem a estar acostumats a alçades força importants.

En aquest intercanviador, els passatgers ens separarem en diverses direccions. Nosaltres pujarem a un altre bus per realitzar un altre trajecte que ara si ens portarà fins a PUNO al costat del Llac Titicaca.

Aquest segon trajecte serà força més llarg, unes quatre hores i mitja amb una petita parada a Lagunillas, una esplèndida llacuna a 4.413 m.

Els paisatges després d’aquesta parada son extraordinàriament bonics, malgrat que en fer-se de nit el trajecte esdevé un pèl pesat.

Arribem a l’hotel Intiqa a quarts de vuit del vespre. “Tirem” les maletes i sortim a sopar, ja que hem menjat molt poc, simplement una mica de fruita per dinar.

Anem a la plaça d’armes, totalment tapada per obres, i escollim el restaurant Mojsa ple de turistes. Després de sopar una petita passejada pel carrer principal abans d’anar a dormir.

——————————————–

Nota: si voleu accedir a la primera crònica d’aquest viatge, cliqueu en aquest enllaç

Per poder veure la crònica 20, cliqueu en aquest ENLLAÇ

Per poder veure la crònica 22, cliqueu en aquest ENLLAÇ

—————————————–

Deixa un comentari