El nostre viatge al PERÚ i BOLÍVIA – CAJAMARCA i novament a LIMA – 2019.09.20 (crònica 13)

Després de tancar maletes i esmorzar anem a fer un tomb al mercat dos quadres per sota de l’hotel. Són les vuit del matí i ja bull d’activitat.

Com sempre que trèiem el nas a un mercat ens tornem bojos amb les fotos. Creiem que aquest és un dels grans al·licients dels nostres viatges, ja que és precisament allà on es capta la vida i costums dels pobles.

A l’edifici central fem un recorregut per tots els passadissos i després als carrers de l’entorn. Arribem a un altre mercat i unes galeries únicament de roba. En total un parell d’horetes copsant la vida que gira al voltant del mercat.

De tornada, a la plaça d’Armes veiem el grup d’estudiants que marxen fent una rua i que ja vam veure ahir al vespre.

Ens recullen a un quart de dotze per anar a l’aeroport. Els tràmits són ràpids, el vol a Lima surt puntualment i té una durada d’una hora.

Tornem a LIMA, ja que donem per acabada aquesta primera etapa del viatge pel nord del Perú. L’endemà començarem la ruta terrestre pel sud del país, que és la més coneguda turísticament parlant. Aquest doncs és el darrer avió on pujarem, abans d’abandonar el país direcció Bolívia.

Curiosament ens ve a recollir la mateixa persona que vàrem tenir els primers dies a LIMA. En el cotxe trigarem el mateix temps per poder arribar a l’hotel, amb un transit horrible. Estem al mateix hotel l’Hotel Britannia Miraflores però la sorpresa és que ens donen una suite, una magnífica habitació, que fins i tot té Jacuzzi.

Per tal de conèixer una mica més la ciutat “real”, decidim anar caminant al barri de Sant Isidre, on tenim una reserva feta des de Barcelona, per sopar al restaurant NANKA   San Isidro, on sopem esplèndidament un aperitiu d’olives i albergínies i després un garrí cruixent, potser un dels millors que hem menjat mai, que realment estava molt bo.

Un pisco sour i un còctel amb maduixes i vodka per acompanyar el menjar. Demanem un taxi per tornar a l’hotel i abans de les nou ja estem al llit.

——————————————–

Nota: si voleu accedir a la primera crònica d’aquest viatge, cliqueu en aquest enllaç

Per poder veure la crònica 12, cliqueu en aquest ENLLAÇ

Per poder veure la crònica 14, cliqueu en aquest ENLLAÇ

—————————————–

Deixa un comentari