– 155 – (DES)ENCUENTROS (馃悓馃悓馃悓馃悓) – La Badabadoc – (temp. 19/20 – espectacle 102) – 2020.02.15

(DES)ENCUENTROS (temp. 19/20 – espectacle 102)聽 聽 聽 聽

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n –聽

Ahir dissabte, a l鈥橭ff de la Badabadoc vam poder veure (DES)ENCUENTROS, una obra d鈥Anabel Riquelme i Jes煤s Luis Jim茅nez amb la direcci贸 d鈥Alejandra Jim茅nez-Casc贸n.

Una proposta amb dos anys de vida, que va comen莽ar a partir de la improvisaci贸, i en la que es van escriure m茅s d鈥檜na vintena d鈥檋ist貌ries, que serien reescrites o descartades fins a determinar la selecci贸 que ara forma l鈥檕bra.

Anabel Riquelme, a la que vam con猫ixer en el festival P铆ndoles d’enguany (la proposta “Vete a aprender 脌frica“), i Jes煤s Luis Jim猫nez, en s贸n els autors i protagonistes de totes aquestes hist貌ries agrupades amb el t铆tol de (DES)ENCUENTROS. A partir de tres hist貌ries que conformen l’argument global, s’inclouen petites hist貌ries que donen consist猫ncia i homogene茂tat al conjunt.

A la direcci贸 d鈥Alejandra Jim茅nez Casc贸n se sumen les col路laboracions de Franco Maestrini i Montse Bonet en el treball corporal.

Anabel Riquelme i Jes煤s Luis Jim猫nez, interpreten 8 personatges en escenes d’edats i generacions diferents i en alguns casos fent salts en el temps, hist貌ries de parelles on afloren temes com la timidesa, la por a enamorar-se, la gelosia, el feminisme exacerbat, les trobades derivades de les aplicacions de contactes, la incomunicaci贸, el masclisme, 聽….

Una acurada posada en escena on els actors estan recolzats per la il路luminaci贸 i la m煤sica que ajuden a les transicions entre escenes i al canvi de vestuari. La magn铆fica gestualitat i 聽canvi de registre dels dos actors s贸n fonamentals per poder “veure” a escena totes i cada una de les parelles representades. Parelles que es fan o es desfan, evolucions temporals d鈥檃lgunes de les parelles o breus apunts d鈥檃ltres.

Una proposta que s’allunya for莽a de la programaci贸 que ens t茅 acostumada aquesta sala, per貌 que ens ha atrapat des del minut zero, ja que amb humor i amb for莽a realisme ens ha fet reviure moltes situacions que hem viscut al llarg de la nostra vida o que hem sentit properes. En resum: una proposta molt fresca i divertida, dotada d’una gran naturalitat i versemblan莽a.

Avui diumenge 茅s l’煤ltima representaci贸聽a La Badabadoc聽per貌 la recomanem si la veieu programada en alguna altra sala.

This slideshow requires JavaScript.

Creaci贸 i interpretaci贸: Anabel Riquelme P茅rez i Jes煤s Luis Jim茅nez

Direcci贸: Alejandra Jim茅nez-Casc贸n

Idioma: castell脿 –聽Durada: 60 minuts

Un pensament a “– 155 – (DES)ENCUENTROS (馃悓馃悓馃悓馃悓) – La Badabadoc – (temp. 19/20 – espectacle 102) – 2020.02.15

  1. Retroenlla莽: 鈥 048 (22/23) 鈥 Teatre 鈥 ALMA (馃悓馃悓馃悓馃悓) – La Badabadoc 鈥 27/11/2022 |

Leave a Reply