– 131 – Roda de premsa – A CHORUS LINE – Teatre Tivoli (temp. 19/20 – RdP 037) – 2020.01.27

RdP – A CHORUS LINE  (temp. 19/20 – RdP nº 037)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

… i de la roda de premsa del Teatre Romea, sense pausa, m’encamino cap al Teatre Tívoli, on ahir també es presentava un molt esperat espectacle, el musical A CHORUS LINE, que Antonio Banderas va estrenar el passat 15 de novembre al Teatro Soho CaixaBank de Màlaga, teatre que va inaugurar sota la direcció de Lluís Pasqual.

Jo sincerament no havia vist mai una roda de premsa amb tanta expectació… gairebé era un espectacle en si mateix; primer una llarga espera al vestíbul, tant per recollir el dossier de premsa, com posteriorment per entrar al segon vestíbul on s’havia de celebrar la presentació. Un “ballet” de fotògrafs de diferents mitjans de comunicació, literalment apilats darrere d’una cinta de separació, en una llarguíssima espera, perquè aparegués finalment l’actor Antonio Banderas, recent guanyador com a “millor actor protagonista” als premis Goya.

Un actor que ha participat en el paper de Zach, a les representacions que s’han fet al seu teatre a Màlaga, però que aquí a Barcelona i també a la gira per l’estat espanyol, serà substituït per l’actor Pablo Puyol.

Un espectacle que es podrà veure al Teatre Tívoli, a partir del 21 de febrer i fins al 29 de març; abans però haurà estat del 6 al 16 de febrer al Teatro Arriaga de Bilbao i posteriorment anirà a Madrid al Gran Teatro Príncipe Pio.

Aquesta proposta escènica, també produïda per Antonio Banderas, està basada en la versió original de Broadway, que llavors va ser concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet. Ara aquesta nova versió està dirigida per Baayok Lee amb la codirecció del mateix Antonio Banderas i amb la direcció musical d’Arturo Díez-Boscovivh.

El muntatge compta amb 29 intèrprets a l’escenari i una orquestra de 15 músics en directe.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Després de la sessió fotogràfica en diferents llocs del Teatre, finalment van comparèixer davant nostre Antonio Banderas acompanyat de l’actor Pablo Puyol. Després d’una breu explicació, del que significa l’espectacle per part d’ambos actors, ells van estar totalment oberts a tota mena de preguntes dels periodistes, amb una paciència i amabilitat digna de mencionar.

Encara que els organitzadors havien demanat prèviament que les preguntes es limitessin en el possible a l’espectacle, de forma molt amable Antonio Banderas, va anant responent a qüestions que no tenien res a veure, com el seu recent premi dels Goya, al seu viatge que aquella mateixa nit iniciava cap als Estats Units per assistir la Gala dels Oscars, (on també està nominat) …. preguntes en referència a la seva salut i dels problemes cardíacs que havia patit fa pocs anys… i fins i tot a la recent dimissió de Lluís Pasqual de la direcció del Teatre del Soho.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

No vull fer la ressenya més llarga del que el lector és capaç de llegir, però a mi sincerament em va donar la impressió de què Banderas, vol que el Teatre Soho i més concretament aquest espectacle, funcioni a la perfecció i amb la major qualitat possible, des del moment que va afirmar que mai produiria un espectacle musical amb la música enllaunada.

Si esteu interessats en el que es va dir, podeu escoltar l’àudio de la a breu roda de premsa …

 

Deixa un comentari