– 034 – Teatre – UNA HABITACIÓ BUIDA (🐌🐌🐌🐌) (temp. 19/20 – espectacle 020) – El Maldà – 2019.11.10

UNA HABITACIÓ BUIDA (temp. 19/20 – espectacle nº 020)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón – 

Diumenge, amb moltes ganes, vam fer cap al Maldà per veure UNA HABITACIÓ BUIDA, que ja havíem vist al Teatre Eòlia (aquí podeu veure aquella ressenya), tal com vam comentar a la roda de premsa del passat dia 5.

UNA HABITACIÓ BUIDA és una distòpia futurista sobre l’impacte de la tecnologia, una proposta que vol mostrar i qüestionar la doble cara de les noves tecnologies i parlar de l’essència humana a través del temps. Marc Artigau i Queralt és el dramaturg, Clara Peya és la compositora musical, la direcció escènica és de Joan Maria Segura i Bernadas i la direcció musical de Miquel Tejada.

Diumenge a l’escenari de El Maldà vam tornar a gaudir d’aquesta representació, que als nostres ulls creiem que ha guanyat en seguretat en les interpretacions dels joves intèrprets que repeteixen el cast, amb la incorporació de dues noves veus: Marc Arias (Ell 2), Ariadna Colomer (Muriel), Eric Oloz (Ciceró), Marc P.Balasch (Ell), Carla Pueyo (narradora), Cristina Vallribera (Iona), Ferran Enfedaque (Néstor) i Núria Llausí (John Lennon). Al piano els acompanya aquesta vegada en Miquel González.

Carla Pueyo ha estat una magnífica narradora que capta la nostra atenció amb la primera paraula i la primera mirada i ens explica les tres històries que s’acaben interrelacionant.

Passi de gràfics a la Roda de premsa

I una extraordinària música i unes cançons encomanadisses, que ara per sort, es poden adquirir en sortir de la sala.

Text i lletres: Marc Artigau i Queralt
Música: Clara Peya
Direcció escènica i coreografia: Joan Maria Segura i Bernadas
Direcció Musical: Miquel Tejada

Intèrprets: Marc Arias, Ariadna Colomer, Ferran Enfedaque,
Núria Llausí, Eric Oloz, Marc P. Balasch, Carla Pueyo, Cristina Vallribera
Piano: Miquel González

Escenografia: Lola Belles \Disseny d’il·luminació: Conchita Pons \
Disseny i confecció de vestuari: Aida Almacellas, Paula Arenas, Alex Navarro i Carlota Pérez Mouriño \ Fotografia: Laia Serra Pou \ Disseny gràfic: Alex Navarro \ Tècnic so directe: Marcel Basté \ Tècnic de llums: Èric Rufo

Idioma: català – Durada: 90 minuts

Cargols buits

Deixa un comentari