– 032 – Teatre – IMPRO SIDE STORY (馃悓馃悓馃悓+馃悮) – Teatre Gaudi (temp. 19/20 – espectacle 018) – 2019.11.09

IMPRO SIDE STORY (temp. 19/20 – espectacle n潞 018)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n –聽

… I al mateix Teatre Gaud铆, d’una com猫dia a un show d’improvisaci贸 que torna a escena despr茅s del seu pas pel teatre Condal la temporada passada. IMPRO SIDE STORY, una producci贸 de la companyia Les Improvisables formada per un elenc d鈥檃rtistes vinculats al teatre musical. Rai Borrell i Roger Juli脿 protagonitzen aquest nou espectacle acompanyats d鈥檃ltres artistes.

Avui, nit d鈥檈strena a la sala gran del Gaud铆, han estat a escena, Rai Borrell, Roger Juli脿, Africa Alonso, Jordi Coll i Xavi Duch.

En entrar al teatre ofereixen als espectadors un paperet vermell on cal escriure una frase breu sobre el tema que voldr铆em que 茅s tractes, paperet que es deixa dins un barret abans d’entrar a la sala.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

Tres actors, Rai Borrell,聽Africa聽Alonso i Jordi Coll, acompanyats al piano per Roger Juli脿, inicien l’espectacle amb una can莽贸 de Marc G贸mez, l’煤nica de l’espectacle que no est脿 improvisada. Apareix en Xavi聽Duch聽que s’ofereix a聽col路laborar. A partir d’aquell moment comen莽a el show de “IMPRO” sense gui贸 …ni partitura on res est脿 assajat ni pactat.

Un dels paperets vermells serveix de fil conductor de la primera hist貌ria, humor absurd, improvisaci贸, i una simpatia desbordant ha provocat el riure i ens ha enganxat des del primer moment fins al final de l鈥檈spectacle. Divertits, espontanis, gamberros, amb uns di脿legs i unes can莽ons que van construint sobre la marxa a gran velocitat.

Amb una constant interacci贸 amb el p煤blic a qui fan cantar, votar o parlar, hem gaudit d鈥檜n espectacle absolutament boig, divertit i espontani on com ells diuen han viatjat des dels elegants musicals de Broadway al fant脿stic univers de Disney passant pel western o el musical de l鈥櫭╬oca daurada.

I al final, amb tots els papers vermells a terra, improvisen un n煤mero final absolutament hilarant on van enlla莽ant les frases que els espectadors hem escrit.

Un espectacle diferent cada dia i que dep猫n molt de la interacci贸 del p煤blic.

Totalment recomable per deixar-se portar i riure amb ells.

Text i lletra can莽o: Marc G贸mez

Idea Original i producci贸: Les Improvisables

Int猫rprets: Rai Borrell, Roger Juli脿, Jordi Coll, Xavi Duch, Africa Alonso, Clara Sol茅, Toni Vinyals, Eloi G贸mez, Judit Mart铆n

Disseny gr脿fic: Magda Puig \ Fotograf铆a i disseny vestuari: Les Improvisables

Idioma: catal脿 i castell脿 –聽Durada: 90鈥

Deixa un comentari