– 012 – Roda de premsa – JOAN VÁZQUEZ – 20 anys no són ná – (temp. 19/20 – RdP 008) – 2019.10.25

RdP – JOAN VÁZQUEZ – 20 anys no són ná  (temp. 19/20 – RdP nº 008)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Aquest divendres al matí els mitjans que parlem d’Arts Escèniques estàvem convocats a la pastisseria Escrivà de Gran Via, per una roda de premsa on es presentava una nova proposta de JOAN VÁZQUEZ sota el títol de “20 ANYS NO SÓN NÁ“.

Es tracta d’un espectacle per celebrar les dues dècades que porta com a professional, cantant a sobre de l’escenari i ensenyant a joves aspirants el camí per pujar-hi algun dia. Són 20 anys d’audicions, treballant com a actor, actuant en musicals i formant a joves cantants.

This slideshow requires JavaScript.

JOAN VÁZQUEZ ens comenta que li agradaria que fos un espectacle íntim entre amics on vol recuperar fragments dels seus personatges en Musicals com Rent, Hair, Merrily We Roll Along, Hair, Mamma Mía, My Fair Lady, Flor de Nit, Paquito Forever o Coplas per Ocaña, però sobretot vol cantar algunes peces de Musicals que li hauria agradat interpretar però que de moment no li ha estat possible.

Seran en principi, 4 úniques funcions (4 dilluns) … a la Sala Barts de Barcelona, on serà acompanyat de músics en directe i on en cada funció convidarà a diferents amics de la professió:

    • Dilluns 4 de novembre – amb Mariona Castillo, Marta Ribera i Chipper
    • Dilluns 11 de novembre – amb Angels Gonyalons, Bealia Guerra i Manoli Nieto
    • Dilluns 18 de novembre – amb Beth Rodergas, Jordi Coll i Sylvia Parejo
    • Dilluns 25 de novembre – amb Patricia Paisal, Víctor Alvaro i Ruben Yuste

This slideshow requires JavaScript.

JOAN VÁZQUEZ, ens ha anat desgranant els seus inicis en aquest món dels Musicals, quan va ser escollit per interpretar el seu primer paper professional a RENT, que li va marcar la seva vida. Una conversa amb tots nosaltres, on s’ha despullat emocionalment davant nostre amb una naturalitat i sensibilitat exquisida …..

Moltíssimes ganes de poder assistir a aquest esdeveniment…

Us deixo part de l’àudio d’aquesta trobada.

Leave a Reply