– 005 – Roda de premsa – Presentació TEMPORADA 2019 – 2020 del Teatre EÒLIA (temp. 19/20 – RdP 005) – 2019.09.05

RdP – Presentació TEMPORADA 2019 – 2020 del Teatre EÒLIA  (temp. 19/20 – RdP nº 005)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Continua la setmana intensa de presentacions de temporada. Avui novament dues rodes de premsa seguides. La primera ha estat al Teatre EÒLIA, on la directora artística del Teatre ha presentat la temporada 19/20.

Una presentació molt àgil i ràpida, aspecte que s’agraeix molt, on bàsicament a través d’un vídeo ens han mostrat els 20 espectacles on participaran més de 120 actors i directors emergents. L’inici de temporada serà el dia 27 de setembre.

 • MOSTRES d’INTÈRPRETS I CREADORS EMERGENTS – Les diferents mostres d’emergents, repartides durant la temporada, volen ser un aparador del que les noves fornades d’intèrprets i creadors volen manifestar al món. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als treballs de final de carrera dels estudiants d’ESAD Eòlia.
  • FINAL DE LÍNIA DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Pol Felip – INTÈRPRETS: Anna Aguilar, Arnau Font i Enric Mauri – Del 27/09/2019 al 29/09/2019
  • #OMNIAVANITAS – DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: El Salón de los Invisibles – COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ: Nía Torres  – ESCENOGRAFIA I VESTUARI: El Salón de los Invisibles – ESPAI SONOR: Arnau de Montserrat  – Del 11/10/2019 al 13/10/2019
 • MOSTRES EMERGENTS QUE S’ESTAN PREPARANT… Dirigides i/o escrites per Joan Lluís Bozzo, Montse Roig, Carol López, Ferran Utzet, Jan Vilanova, Marc Artigau, Lali Álvarez, Marilia Samper, Marcel Clement i Omar Bañón.
  • EL TARTUF – DE: Jean-Baptiste Poquelin (Molière) – TRADUCCIÓ: Bonaventura Vallespinosa  – DIRECCIÓ ESCÈNICA: Pere Sagristà-Ollé – REPARTIMENT: Maria Colom, Alfons Hernández, Marc Marín, Núria Mercader, Albert Miró, Marc Pineda, Montse Ribadellas, Dídac Rodríguez, Albert Roig, Lola Usón, Joan Vall, Sara Visac. – Del 23/10/2019 al 27/10/2019
  • MOLIÈRE –  DE Carlo Goldoni – TRADUCCIÓ Josep Maria de Sagarra – DIRECCIÓ ESCÈNICA Pere Sagristà-Ollé – REPARTIMENT Isaac Alarcón, Genís Campillo, Maria Colom, Núria Farrús, Joe López, Jaume Llagostera, Núria Mercader, Martí Olalla, Agustí Sanhellí – Del 30/10/2019 al 03/11/2019

 • ALTRES ESPECTACLES:
  • P.A.U. (Paisatges als Ulls) – DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Carolina Llacher – INTÈRPRETS: Dabo Malang, Malamine Soly, Yacine Diop i Ariadna de Vilar – MÚSICS I ESPAI SONOR: Josep Maria Barrufet – AJUDANT DE DIRECCIÓ: Martí Costa – PRODUCCIÓ i COMUNICACIÓ: Anna Llacher – ESPAIS ESCÈNIC I IL·LUMINACIÓ: Laura Sanz i Gerard Orobitg – Del 7/11/2019 al 24/11/2019
  • KEEP IT KUTRE – DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA: Cesc Sabater I- NTÈRPRETS: Meri Anglès, Tama Martínez, Andrés Piza – COMPANYIA: La Puta Precaria – IL·LUMINACIÓ I ESPAI ESCÈNIC: Cesc Sabater i La Puta Precaria Del 29/11/2019 al 15/12/2019 
  •  L’AMOR  (No és per a mi, va dir Medea)AUTORIA I DIRECCIÓ: Queralt Riera – ACTRIUS/PERFORMERS: Rosa Cadafalch i Patrícia Mendoza – ESPAI ESCÈNIC: José Menchero – ESPAI SONOR I MÚSICA EN DIRECTE: Joan Alavedra Del 13/02/2020 al 01/03/2020 (podeu veure en aquest enllaç la nostra ressenya).
 • ESPECTACLE GUANYADOR DEL PREMI MOSTRA’T 2019 CCP SANDARU
  • KENTUCKY HA MUERTO  –  CREACIÓ I DIRECCIÓ: Carla Torres i Clara Manyós I- NTÈRPRETS: Raúl Bernal, Vero Cendoya, Jordi Cornudella, Blai Juanet, Clara Manyós, Carmela Poch i Carla Torres – ESCENOGRAFIA: Anna Tantull – ESPAI SONOR: Jordi Cornudella, Raúl Bernal i Blai Juanet – VESTUARI: Zaida Crespo AJUDANTA DIRECCIÓ: Minerva Prats – Del 05/03/2020 al 08/03/2020 
 • CICLE #MONDAYMONDAY – Els concerts #MondayMonday neixen al 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants de les escenografies dels musicals per apropar-los al públic.
  • BROADWAY BABIES  – INTÈRPRETS: Anna Lagares, Clara Solé i Óscar Peñarroya (al piano) – DIRECCIÓ D’ESCENA: David Pintó Codinasaltas – DIRECCIÓ MUSICAL I ARRANJAMENTS: Óscar Peñarroya –  Dilluns 10/02/2020 
  • ALBERT MORA EN CONCERT Fitxa artística i sinopsi en preparació. Dilluns 09/03/2020
  • CANTAR AL DESAMOR – INTÈRPRETS: Mercè Martinez (veu), Andreu Gallen (piano), Davit Bayés (contrabaix) – Dilluns 20/04/2020

Fotografia de Fabián Acidres

Deixa un comentari