– 001 – Roda de premsa – Presentació TEMPORADA 2019-2020 a la Sala Fènix (temp. 18/19 – RdP 001) 2019.09.02

RdP – Presentació TEMPORADA 2019-2020 a la Sala Fenix (temp. 19/20 – RdP nº 001)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Primer dilluns de setembre i comencem la temporada teatral amb la primera roda de premsa, on aquest matí s’ha presentat la programació de la petita però entranyable Sala Fènix.

Aquesta nova temporada 2019-2020, la Sala Fènix planteja la seva programació com un continent, un bast territori en el qual habiten TERRITORIS SENSE FRONTERES, amb espectacles que es planten en diversos terrenys d’identitat pròpia, però propers a d’altres àrees on la rigidesa dels estils es difumina i sorgeixen noves identitats, inclassificables i sense etiquetes.

Observem els territoris de la Fènix i identifiquem aquest any l’Antiracisme, el Feminisme, la Memòria Històrica, la Crítica social i la Identitat.

La presentació com de costum, ha estat a càrrec de la parella responsable d’aquesta sala teatral, en  Felipe Cabezas i Isabella Pintani.

Ha començat amb un breu resum de la temporada passada (la sisena), on s’ha volgut destacar que els espectadors de la temporada “adulta” ha superat en nombre d’espectadors per primer cop a la del públic familiar, amb una forta acceptació per part del públic dels tres espectacles del cicle “Dona amb veu”. Per altra banda les produccions de la Sala Fènix, han tingut una forta presència a l’estranger amb unes 20 representacions fora de l’estat espanyol.

La programació de la setena temporada de la Sala Fènix, comença aquest mateix dijous 5 de setembre. Els espectacles que podrem veure durant la temporada seran els següents:

  • Del 5 al 22 de Setembre: BLACKFACE, Silvia Albert Sopale.
  • Del 26 al 29 de Setembre: LA MIRADA INTERIOR, The Acting Company (Madrid)
  • Del 3 al 20 d’Octubre: LA ESPERA, Marcela Terra.
  • Del 24 al 27 d’Octubre: A LA ORILLA DEL MUNDO, Cía Le Guignol a Roulette (Suïssa)
  • 16, 17 i 18 de Setembre i del 31 d’Octubre al 3 de Novembre: ¡PLAY! De Ual·la
  • Del 7 de Novembre al 22 de Desembre: MONEY. Producció Sala Fènix
  • Del 8 al 12 de Gener: RADIO LIBERTÁ, La Carrozza d’Oro (Italia).
  • Del 15 al 19 de Gener: IAIA, MEMÒRIA HISTÓRICA. Alba Valldaura.
  • Del 22 al 26 de Gener: FUGA, de La Klandestina.
  • Del 6 de Febrer al 22 de Març: iREAL Producció Sala Fènix.
  • Del 26 al 29 de Març: EL ROMANCERO DE LAZARILLO de Luca Gatta (Nápoles).
  • Del 2 al 26 d’Abril: BRUIXES de Anna Tamayo y Ángela Palacios.

Han participat bona part dels actors i directors dels espectacles que podrem veure durant la temporada.

També s’ha parlat de la 3a edició del “TeenFriday” dedicat especialment als joves del barri, amb diferents espectacles, classes i activitats.

Per altra banda, s’ha presentat la temporada familiar, la de 0 a 3 anys els diumenges al matí en doble sessió, així com la dels nens més grans, els dissabtes i diumenges a la tarda.

Com cada any, es posarà a la venta el carnet “Amics de la Fènix“, amb un preu de 8 euros, que dóna accés a tots els espectacles de la Sala amb un 50% de descompte.

Us deixo com de costum, l’àudio de la roda de premsa …

Deixa un comentari