– 333 – Concert – GERÓNIMO RAUCH (🐌🐌🐌🐌🐌) – Onyric Teatre Condal – 2019.06.21 (temp. 18/19 – espectacle  nº 248)

GERÓNIMO RAUCH (temp. 18/19 – espectacle nº 248)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Divendres al Onyric Teatre Condal vam gaudir d’un concert “de reclinatori” amb Gerónimo Rauch que va estar acompanyat al piano per Sergi Cuesta.

Gerónimo Rauch és un cantant i actor nascut a Buenos Aires l’11 de febrer del 1978. Es va donar a conèixer a Espanya amb la seva interpretació de Jesús a Jesucristo Superstar, el paper femení de Mary Sunshine a “Chicago” i més tard interpretant a Jean Valjean a “Les Miserables“.

Nosaltres  a Gerónimo el vam poder veure en el paper de Jean Valjean al Teatro Lope de Vega a Madrid el març de 2011  (veure ressenya) i al Barcelona Teatre Musical (veure ressenya)… (potser un dels teatres més desaprofitats del món !!!!) l’octubre del mateix any.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El desembre del 2017 va interpretar a Joe Gillis en “Sunset Boulevard”.

Al West End londinenc va interpretar també a Jean Valjean a “Les Miserables”, i el fantasma a “The Phantom of the Opera”.

Al febrer d’aquest any s’ha incorporat al musical “El Médico” com a protagonista, en el paper de Rob J. Cole, al Teatro Nuevo Apolo de Madrid.

A l’espectacle de divendres GERÓNIMO RAUCH EN CONCERT, va cantar els grans èxits que ha interpretat a escenaris d’arreu del món.

Amb una carrera internacional en l’àmbit discogràfic, Gerónimo ha editat dos discos sota el segell de Sony Music. A finals del 2018 va ser llançat el seu últim treball discogràfic “Porque yo te amo” produït per Humberto Gatica i amb col.laboracions amb Carlos Rivera i Natalia Jimenez.

Des del 2015 que Gerónimo forma part dels concerts de Nadal que produeixen L’Auditori al costat de l’OBC i dirigits pel Mestro Alfonso Casado: “La màgia de Broadway per Nadal” en 2015 (veure ressenya), “Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber” en 2017 (veure ressenya) i “100 anys de Bernstein” en 2018 (veure ressenya).

També vam tenir ocasió de veure’l al VI Festival Jardins de Pedralbes a “Les estrelles de Broadway en concert” el juny del 2018 (veure ressenya).

Amb un gran carisma i simpatia va anar interpretant cançons mítiques d’Ennio Morricone,  de musicals de Lloyd Webber, una canço composada per ell anomenada “Como si no importara”, cançons de Rafael i de Malú, “Hasta el fin te querré” de Nino Bravo,  “Perdóname”,  “Quédate conmigo” de Pastora Soler i  la magnífica “Over the rainbow” de la pel·lícula el Mago de Oz.

Va interpretar un tema amb  Lidia Fayren (Barcelona 1989)  i amb Daniel Anglès (Barcelona 1975),  va cantar la magnífica “Hijo de la luna”.

El concert ens va regalar una sorpresa afegida quan un jove espectador present a la Sala, l’Andreu Roqueta, que dissabte complia 18 anys, va poder pujar a l’escenari, de forma totalment improvisada, ens va interpretar esplèndidament, i en català, “Taules i cadires buides” dels Miserables.

Gerónimo Rauch va acabar el concert amb la cançó “El sueño imposible” del Hombre de la Mancha.

Un concert memorable dels que difícilment t’oblides.

Direcció musical: Sergi Cuenca
Amb: Gerónimo Rauch (veu) i Sergi Cuenca (Piano)

3 pensaments a “– 333 – Concert – GERÓNIMO RAUCH (🐌🐌🐌🐌🐌) – Onyric Teatre Condal – 2019.06.21 (temp. 18/19 – espectacle  nº 248)

 1. Andreu Roqueta

  Moltes gràcies per capturar el moment i documentar-lo en el vostre blog! Va ser una nit molt especial.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Va ser tot un plaer escoltar la teva magnífica veu, que a nosaltres ens va impactar molt favorablement i fins i tot ens va arribar a emocionar. Si recordes, en sortir al carrer et vàrem felicitar i comentar que publicaríem el vídeo de la teva actuació esporàdica. Com no recordàvem el teu cognom, simplement vam posar l’Andreu, però ara mateix modifico la ressenya per incloure el teu nom cognom.

   Ens agradaria molt poder escoltar-te novament si alguna vegada actues en qualsevol lloc, Si és així, avise’ns porfa !!

   Respon

Deixa un comentari