– LOURDES – 2019.05.09

LOURDES 

Diumenge 5 de maig, al vespre, després de tornar del Mercat de les Flors, vàrem rebre la tràgica notícia de la mort de la nostra neboda LOURDES, en un ridícul accident de moto que podria haver acabat en no res, però que per mala sort en la caiguda, va posar fi a la seva vida, quan feia pocs dies havia complert tan sols 37 anys.

És incommensurable l’enorme dolor que genera perdre una persona estimada. La mort és sempre injusta i colpeja fortament. Però encara és més dolorós quan la persona que ha marxat és jove i un maleït accident ho trunca tot.

Des d’aquí volem retre homenatge a la nostra estimada neboda Lourdes, la seva mort ens deixa plens de dolor, de ràbia i d’incomprensió.

Una immensa buidor.

LOURDES, sempre estaràs amb nosaltres. T’estimem.

8 pensaments a “– LOURDES – 2019.05.09

  1. Susanna Maza

    Ostres, quin greu !!!! No sé que dir-vos perquè la mort d’algú tan jove et deixa sense paraules, encara que no coneguessis a la persona.

    Us envio el meu condol més sincer i una forta abraçada.

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Gràcies Susanna. La vida continua el seu curs, i ens força a superar-ho com sigui…., però un esdeveniment d’aquesta magnitud deixa senyal per sempre mes, especialment als seus pares i germà.

      Respon
  2. Marta Font Martí

    Us puc entendre com ningú, A mi em va passar el mateix amb una neboda (un ictus fulminant) fa
    5 anys.
    Si podem acompanyar-vos en alguna cosa, sabeu que nomès cal insinuar-ho,
    Marta i Salvador

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Sempre esperes que arribi la mort a les persones més grans de la teva família, però no estem preparats perquè aparegui sobtadament en persones joves, que encara estan començant a planejar la seva vida.

      Gràcies pel vostre oferiment, però malauradament en aquests casos no es pot fer res més que intentar donar suport moral als seus pares, i restar al seu costat.

      Respon
  3. Anna

    Jo també he sentit el dolor davant de la mort i mes cruel quan es gent jove i un sentiment d ‘impotència davant d’ accidents Os acompanyo en el vostre dolor i gràcies per compartir perquè tots , amb l’edat que tenim ja ja hem tingut molts dols

    Respon

Deixa un comentari