– 262 – Teatre – ELS MUSICS DE BREMEN in concert – Onyric Teatre Condal (🐚🐚🐚🐚🐚) – 2019.05.05 – (temp. 18/19 – espectacle nº 192)

ELS MUSICS DE BREMEN in concert (temp. 18/19 – espectacle nº 192)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Diumenge dia 5 primera representació de les tres que tindran lloc al Onyric Teatre Condal, d’aquesta proposta de la Companyia POT teatre que es va estrenar el passat 4 d’octubre a la sala Barts.

ELS MUSICS DE BREMEN in concert és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm, amb Albert Gràcia a la direcció.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recordem que POT Teatre, és un projecte de Femarec, una entitat d’acció social que neix l’any 1991 amb l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat, cercant fórmules de lluita contra l’exclusió, eficaces i sostenibles, que permetin aportar noves propostes d’integració social, laboral i cultural per aquelles persones que es troben en situació de marginació o en un alt risc d’estar-ho, per tal d’assegurar-ne una atenció sistematitzada i de qualitat.

Aquest és el tercer espectacle de la companyia després d'”Aquí no paga ni deu, el musical” i “Tot esperant Godot, el musical” que vam poder veure el juny del 2018 a la Seca i el desembre a la Sala Barts, respectivament.

ELS MUSICS DE BREMEN in concert és un projecte amb cançons originals compostes expressament pel Keco Pujol, amb llibret i lletres del mateix Keco Pujol i d’Albert Gràcia, i coreografies de Griselda Astudillo. Una acurada posada en escena que incorpora temes cantats en directe.

Molt encertades la escenografia de Gràcia Produccions, el vestuari de Leo Quintana i la il·luminació de Ruben Ruiz. Hi ha hagut algun “problemilla” de so al començament que s’ha resolt ràpidament.

Els músics de Bremen in concert esdevé un xou engrescador recomanat per a totes les edats i ple de valors pedagògics com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte a la diversitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Vet aquí un gos (Ariadna Rallo), vet aquí un gat (Anna Mª Martínez)…

… i un ruc (Fernando Moreno) i un gall (Marga Padrós) … i aquest conte tot just arrenca!

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa… els seus amos volien sacrificar-los per ser massa vells!

Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar-hi, se les hauran amb en Mr. X (Albert Fèrriz), un furtiu que tractarà d’enxampar-los…

Els intèrprets han estat: Meritxell  Esturo Sola, Jordi Juncàs Noguer, Sandra Martín Rodríguez, Margarita Padrós Galvany, Jordi  Meca Robles, Albert  Férriz Àdam, Ariadna  Rallo Clara,  Fernando  Moreno Reñasco, Manuel  Valdivieso Navarro,  Ana Maria  Martínez Alamilla,  Annabel López Amado i Carlos Calderón Ruiz.

Unes interpretacions prou correctes, interaccionant amb el públic que hem respost cantant amb ells. Un espectacle tendre que amaga una gran feina darrera i una gran il·lusió i compromís per part de tots els que ho fan possible.

Des d’aquest espai donem suport a aquesta tasca i encoratgem als nostres amics “teatraires”  a fer el mateix.

Es podrà veure novament els diumenges 12 i 19 de maig a les 12 h a l’Onyric, Teatre Condal.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Música: Keco Pujol de Músics de Catalunya SCCL
Llibret i lletres: Albert Gràcia i Keco Pujol
Dirigit per: Albert Gràcia
Direcció musical: Keco Pujol
Escenografia: Gràcia Produccions \ Vestuari: Leo Quintana \ So i llums: Ruben Ruiz
Amb: Meritxell  Esturo Sola, Jordi Juncàs Noguer , Sandra  Martín Rodríguez , Margarita  Padrós Galvany , Jordi  Meca Robles , Albert  Férriz Àdam , Ariadna  Rallo Clara  , Fernando  Moreno Reñasco  , Manuel  Valdivieso Navarro  , Ana Maria  Martínez Alamilla  , Annabel López Amado i Carlos Calderón Ruiz
Producció: Cristina Ferrer
Idioma: català – Durada: 55 min.

Un pensament a “– 262 – Teatre – ELS MUSICS DE BREMEN in concert – Onyric Teatre Condal (🐚🐚🐚🐚🐚) – 2019.05.05 – (temp. 18/19 – espectacle nº 192)

  1. Retroenllaç: – 145 – Teatre – ENTREMESOS (🐚🐚🐚🐚🐚) – Teatre Apolo – 19/06/2023 |

Deixa un comentari