– 260 – Dansa – PANORAMIX (1993- 2003)- LA RIBOT ( 🐌????) – Mercat de les Flors (temp. 18/19 – espectacle nÂș 191)

PANORAMIX – LA RIBOT (temp. 18/19 – espectacle nÂș 191)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn

Primer de tot, cal dir que no sabíem bé el que anàvem a veure al Mercat de les Flors i el que ens hem trobat, no ens ha satisfet gens ni mica.

No ens atrevim a fer una valoraciĂł d’un espectacle que Ă©s un conjunt de “Peces distingides” de La Ribot sota el tĂ­tol de PANORAMIX (1993- 2003). De les 34 “peces distingides” relacionades en el programa de mĂ , nomĂ©s hem vist, o millor dir, “entrevist” nou peces, quan hem decidit marxar.

Un espectacle de 3 hores concebut com una antologia que aplega, reorganitza i recol·loca les «peces distingides» de les tres primeres sÚries/espectacles, creades entre el 1993 i el 2000

Presentat per primera vegada l’any 2003 a l’exposició Live Culture (Tate Modern, Londres), l’espectacle es va poder veure desprĂ©s al Museo Reina Sofia (Madrid) i al Centre Pompidou (ParĂ­s), entre altres espais insĂČlits.

La Ribot neix a Madrid el 1962 i actualment viu i treballa a Ginebra.

PANORAMIX (1993-2003), Ă©s una obra que sembla ser ha marcat la dansa contemporĂ nia i ajuda a entendre el seu projecte de “Peces distingides”. Cada sĂšrie de Peces distingides es presenta com una mena d’espectacles que marca la trajectĂČria de l’artista i les seves inquietuds.

Considerem que per aquesta proposta, el nombre d’espectadors que hem accedit a l’escenari de la sala Maria AurĂšlia Campmany, era excessiu i aixĂČ ha dificultat considerablement la visiĂł de la performance d’una Ășnica artista en continuo moviment.

Resumint, ens hem equivocat d’espectacle; aquestes coses passen, i encara sort que no massa sovint.

Concepte, direcció i interpretació: La Ribot
Producció: La Ribot-36 Gazelles
DuraciĂł: 3 hores (varem veure 1 hora aproximadament)

Leave a Reply