– 228 – Roda de premsa – RENT El Musical – Onyric Teatre Condal – 2019.03.21 (temp. 18/19 – RdP 040)

RENT El Musical (temp. 18/19 – RdP nº 040)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Malgrat que ahir divendres vàrem marxar de Barcelona per iniciar una ruta amb el nostre cotxe pel sud de la península, no volem deixar de publicar les ressenyes que teniem pendents.

Dijous passat dia 21 vaig estar convocat novament a l‘ONYRIC Teatre Condal, per assistir a la presentació i passi de gràfics del Musical RENT, que inicia funcions avui dissabte 23 de març i té prevista la seva estrena oficial el 2 d’abril. Aquesta vegada es representarà en castellà i amb una renovació important del cast. El musical més rocker, revolucionari i crític s’instal·larà a l’avinguda del Paral·lel durant dos mesos per fer-nos vibrar de nou.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Veurem 17 actors i 5 músics en un escenari completament diàfan que faran que l’espectador se senti completament immers dins de l’obra i es converteixi en un personatge més.

Daniel Anglès ens saluda des del punt més alt de les bastides de ferro de l’escenografia, tot fent broma de la seva estatura i que ha d’estar a l’altura d’una presentació important com aquesta … i a continuació es despenja per una barra vertical fins a l’escenari.

Afirma que el musical RENT pot presumir de ser una de les produccions amb més fans repartits arreu del món i que per aquest motiu el Teatre Onyric Condal, durant les funcions prèvies que comencen avui, es buscarà el millor fan de Catalunya per regalar-li un passi doble exclusiu que li permetrà gaudir del musical de forma gratuïta quan vulgui i amb qui vulgui.

Després dels parlaments, Daniel Anglès ens regala una interpretació en directe

En acabar podem veure un passi de gràfics de 3 números d’aquest Musical.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari