– 203 – Teatre Musical – Joan Vázquez – #MONDAYMONDAY (🐌🐌🐌🐌🐌) – Teatre Eòlia – 2019.03.04 (temp. 18/19 – espectacle nº 149)

Joan Vázquez – #MONDAYMONDAY (temp. 18/19 – espectacle nº 149)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Aquest dilluns dia 4, Joan Vázquez ens va regalar un concert personal i únic dins del cicle de concerts #MondayMonday del Teatre Eòlia.

Segons ens van anunciar a la roda de premsa de presentació de temporada, aquest és el segon dels concerts d’aquest cicle i llegim a la web del teatre els concerts #MondayMonday neixen el 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants solistes de les grans escenografies per apropar-los al públic. Escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat.

Amb Joan Vázquez va intervenir Laura G. Ballbé, guanyadora de la Marató  MondayMonday.

Un repàs als 20 anys de carrera de Joan Vázquez que va anar desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions en diferents musicals i anècdotes viscudes.

Amb el seu xou en solitari “Something’s Coming: un tribut a Sondheim”  s’ha convertit en el primer artista de teatre musical del país a actuar en llegendaris cabarets de Broadway i el West End com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de Nova York City.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Al llarg del recital va anar interpretant algunes de les seves peces favorites de musicals com Mamma Mia, Hair o Rent així com dels seus dos últims espectacles “Paquito Forever” i “Ciutat de gespa”. També ens va regalar una de les coples del nou espectacle que s’estrenarà a la tardor “Coplas para Ocaña” de Marc Rosich i direcció musical de Marc Sambola, que l’ha acompanyat en aquesta interpretació.

També ha comptat amb la col·laboració de Gustavo Llull al piano, Albert Abad i Jofre Amenay als saxos, i en la veu, Carlos Gramaje, Chipper, Laia Piró i Georgina Llauradó.

Joan Vázquez dedica gran part del seu temps a la docència i en aquest concert ha compartit escenari amb una de les seves alumnes, Laura Gonzalez Ballbé (Barcelona, 1993) una magnífica veu que hem escoltat a “Artaban, la llegenda del quart rei mag” i “Broadway a Capella” totes dues, aquesta temporada, a l’Onyric Teatre Condal.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Una trucada. Un concert. Monday, Monday. Un cicle que uneix generacions. 
Marató de solistes. Algú està fent audicions per participar d’alguna manera en el concert que faré al Teatre Eòlia el 4 de març.
Una altra trucada. La Laura! La guanyadora que actuarà al meu Monday, Monday va ser alumna meva tot l’any passat!
Des que tinc ús de raó que em recordo amb aquestes dues vocacions.
Amb sis o set anys reunia els ninos a la meva habitació com si fossin els alumnes d’una classe o el públic d’un concert. I els ensenyava coses. I els cantava coses.
I mentre somric perquè en aquest Monday, Monday les dues coses tornen a ajuntar-se… m’adono que fa vint anys que tinc vint anys
… que fa vint anys que faig audicions
…i  que fa vint anys que intento trobar les paraules per ser d’ajuda a la gent que tinc al davant.
Així que miro a la Laura, inspiro, agafo forces
.. .’Ho desitges? Ho desitges amb totes les teves forces?’

Una extraordinària i magnífica nit dedicada als Musicals.

Amb:  Joan Vázquez i Laura G. Ballbé
Músics: Gustavo Llull, Albert Abad i Jofre Alemany
Direcció Musical: Gustavo Llull
Direcció: Roger Julià
amb la col.laboració especial de Carlos Gramaje, Chipper, Marc Sambola, Laia Piró i Georgina Llauradó
Durada: 120 minuts

Deixa un comentari