– 199 – Roda de premsa – FLASHDANCE el Musical – Teatre Tivoli – 2019.03.01 (temp. 18/19 – RdP 036)

RdP – FLASHDANCE el Musical (temp. 18/19 – RdP nº 036)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Aquest passat divendres vaig estar convocat al passi de gràfics i roda de premsa de FLASHDANCE el Musical, al Teatre Tívoli, on es van presentar en primícia tres números d’aquesta nova producció, que s’estrena a Barcelona el dijous 7 de març.

El musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures (Guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas, Història de Tom Hedley) és un al·legat a la superació personal, i sobretot voler aferrar-se als somnis i a la fe sense límits del que és capaç de fer un mateix; una història d’amor impossible entre dues persones, amb vides molt diferents, de diferent classe social i arrels radicalment oposades, que posarà a prova els seus sentiments més profunds.

FLASHDANCE el Musical, explica la inspiradora història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, que somia en anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.  L’actriu, cantant i ballarina Chanel Terrero interpretarà el paper protagonista d’Alex Owens.

Aquest espectacle, és la primera producció de Selladoor Worldwide a Espanya, responsable amb anterioritat de musicals d’èxit com Jersey Boys, Footloose The Musical, The Producers, Avenue Q, Little Shop of Horrors, Monty Python ‘s Spamalot, Fame, Madagascar o The Wizard of Oz.

Adaptat i dirigit per JC Storm, Flashdance, comptarà amb un elenc format per 26 artistes, entre actors, cantants, ballarins i músics. El director musical, Guillermo González,  recupera aquells “hits” que triomfaven a les pistes de la dècada dels ’80, com What a Feeling, Maniac o i Love Rock & Roll, afegint sons actuals, més metàl·lics i amb més corda, que portaran el públic a viure un autèntic concert en directe.

Per la seva banda, la coreògrafa Vicky Gómez, ha creat uns números de ball exigents i complexos, que inclouen estils de “street dance” i urbans com el “popping” o el “locking”, homenatjant a “breakdance”, fenomen de l’època.

L’espectacle en versió castellana, es podrà veure al Teatre Tívoli des del 7 de març i fins al 22 d’abril. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com de costum us deixo l’àudio de la roda de premsa …

Deixa un comentari