– 167 – Voltar per la Literatura – REINA ROJA de Juan Gómez Jurado  (🐌🐌🐌🐌) – 2019.01.26 (temp. 18/19 – llibre nº 008)

REINA ROJA de Juan Gómez Jurado (temp. 18/19 – llibre nº 008)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba

Després de “Cicatriz” publicada en 2015, Juan Gómez Jurado ha publicat un nou thriller, REINA ROJA. Aquest és el tercer llibre que llegeixo d’aquest autor.

La protagonista de Reina Roja és una dona molt especial, Antonia Scott. Una dona amb una extraordinària intel·ligència que ha aconseguit resoldre molts casos d’assassinat. Però ho ha perdut tot, i ara viu tancada en el seu pis pràcticament buit, no té interès per res ni per ningú.

Jon Gutiérrez és un inspector de policia acusat de corrupció i suspès de feina i sou. Està fort però no gros. Rep l’encàrrec d’anar a buscar Antònia i aconseguir que torni a participar en una investigació. Si ho aconsegueix, l’ajudaran a recuperar el seu lloc. Això el porta de Bilbao a Madrid, on aviat s’adona que l’encàrrec no és fàcil.

Una novel·la entretinguda, amb una trama molt potent que t’arrossega al llarg de les quasi sis-centes pàgines de lectura, gairebé sense respirar. Una novel·la de lectura fàcil amb un tàndem protagonista abassegador.

Un llibre que atrapa, estructurat en capítols curts que acaben amb alguna incògnita, fet que t’obliga a llegir el següent capítol sense pausa. Un llibre on en cap moment el lector sap més que els personatges de la novel·la.

Juan Gómez-Jurado (Madrid, 1977) és periodista i escriptor. El seu primer llibre va ser “Espía de Dios” publicat en 2006. Autor de novel·les de gran èxit com “El Paciente” (2014) o “Cicatriz” (2015), publicades en més de quaranta països.

És també autor de les sèries Alex Colt i Rescatadores dins de l’àmbit de la literatura infantil i juvenil.

És columnista de l’ABC i cocreador dels podcasts Cinemascopazo i Todopoderosos.

Títol original: Reina Roja
Autor: Juan Gómez-Jurado
Editorial: Ediciones B
Data de publicació: Novembre 2018
Idioma: castellà – Pàgines: 568

2 pensaments a “– 167 – Voltar per la Literatura – REINA ROJA de Juan Gómez Jurado  (🐌🐌🐌🐌) – 2019.01.26 (temp. 18/19 – llibre nº 008)

 1. Anna

  Gràcies pels teus comentaris m’ajudan Molt per triar llibres perquè he estat molts anys sense llegir per culpa de la malaltia i ara con segueixo a tornar a llegir. Doncs esper que ho facis sovint , una abraçada i espero que ja mo tens febre

  Respon
  1. Imma Barba

   Moltes gràcies a tu per dir-me que els comentaris dels llibres t’ajuden a escollir lectures. Per a mi la lectura és fonamental i me n’alegro que puguis tornar a llegir perquè això suposa una millora en la malaltia que comentes. Jo estic millor i ja no tinc febre, la grip queda enrere. Gràcies de nou. Una abraçada.

   Respon

Leave a Reply