– 130 – Roda de premsa IMPARABLES – El Molino – 2018.12.20 (temp. 18/19 – RdP 028)

RdP – IMPARABLES (temp. 18/19 – RdP nº 028)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Ahir dijous al migdia una nova roda de premsa, aquesta vegada a El Molino, per presentar IMPARABLES, una proposta musical protagonitzada pel quartet Mèlt i la narració dramatitzada d’Òscar Orbezo.

Un espectacle que vol fer un viatge a través del temps i de la música a Catalunya, que ens transportarà des de finals del segle XIX fins avui. Tot comença tot just fa 100 anys, el 1918 en un Cabaret del Paral·lel quan tot just es permetia començar a cantar en català.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Es tornarà doncs a viure moments especials de la nostra història, lligats a les músiques que s’escoltaven en aquells moments. Viurem entre altres èpoques, l’aparició dels Cors de Clavé, la dels cabarets de la Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra civil, la vaga dels Tramvies, la visita dels Beatles o els Jocs Olímpics de Barcelona.

La part teatral ens situarà en l’atmosfera que es vivia a cada moment, també a través d’imatges projectades. IMPARABLES vol ser un espectacle amb molt bona música i amb bones dosis d’humor, tendresa i alguns moments commovedors en aquest repàs històric.

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya, units pel món del cant coral català. La popularitat del grup es va veure impulsada gràcies a la seva participació en la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh happy day”, de la qual es van proclamar guanyadors. Ells són la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort i el baríton Oriol Quintana.

Òscar Orbezo a més d’actor/narrador, és el guionista i director de l’espectacle.

Ja fa un any que van crear aquest espectacle, però no havia arribat encara a Barcelona, perquè no trobaven un espai idoni per representar-lo, aspecte que s’ha pogut solucionar amb l’oferiment de poder-lo representar en un espai màgic com és El Molino.

Un espectacle que inclou 16 cançons arranjades per 16 compositors diferents. Totes les cançons seran interpretades a Capella, sense cap música enllaunada i amb una posada en escena que vol tenir un caràcter de “Musical”.

La Proposta es podrà veure del 10 al 27 de gener de 2019, a El Molino. Tindrà una durada aproximada de 90 minuts.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 pensaments a “– 130 – Roda de premsa IMPARABLES – El Molino – 2018.12.20 (temp. 18/19 – RdP 028)

 1. Imma C.

  Hoola,
  dóna la casualitat que els vam veure fa poc en un concert amb les cançons del seu últim àlbum Xarrampim! i al MMVV van fer una col.la boració amb un espectacle i sembla i sona com si estiguessin tocats per la màgia. Encantadors!
  No els vaig seguir a Happy day i crec que el títol de l´espectacle els defineix: Imparables.

  BONES FESTES !

  Respon

Deixa un comentari