– 125 – Concert – CLARENCE BEKKER BAND (🐌🐌🐌🐌🐌) – Teatre Tivoli – 2018.12.17 (temp. 18/19 – espectacle nº 095)

Concert de CLARENCE BEKKER BAND (temp. 18/19 – espec. nº 095)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Al teatre Tívoli va tenir lloc, dilluns, el principal concert celebrat amb motiu del 25 aniversari de la gestió de la cava Jazz Jamboree pel grup MAS i MAS i San Miguel,  ‘JAMBOREE & SAN MIGUEL 25 YEARS TOGETHER’. Tal com ens van anunciar a la roda de premsa, ha estat el concert de Clarence Bekker i la Clarence Bekker Band amb el títol de “A CHRISTMAS STORY”.

El Nadal ha estat el fil conductor d’aquest magnífic concert, on el cantant holandès ens ha deixat bocabadats per la seva veu i l’energia que desprèn dalt l’escenari.

Han ocupat l’escenari el cantant amb tota la seva banda composta per Paula Domínguez & Alba Pérez a les veus, Leo Torres a la trompeta, Roberto Albrecia al saxo alt, Pol Padrós al saxo tenor, Arecio Smith als teclats, Francisco Guisado “Rubio” a la guitarra, Charlie Moreno al baix i Carlos López a la bateria.

Els artistes convidats han estat la cantant Desiree Diouf, Little Light Gospel Choir, Esther scheller, Iris Loppis, Barbara Rose danza, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers, Philip cas cas.

Clarence Becker Milton, conegut artísticament com a Clarence Bekker va néixer l’11 d’abril del 1968 a Surinam i té la nacionalitat holandesa. Va començar la seva carrera musical amb la banda holandesa The Swinging Soul Machine amb 18 anys  i amb el nom de CB Milton.

Problemes de drogaddicció li van fer perdre tot i va viure al carrer durant cinc anys. Es va traslladar a Barcelona i és en aquesta ciutat on va ressorgir amb el nom de Clarence Bekker.

A penes tenia 20 anys i no vaig saber digerir el que ocorria. Vaig entrar en una crisi profunda, m’urgia un canvi, i em vaig venir a Barcelona

Primer actuava amb la formació 08001 (el nom correspon al codi postal del Raval) i en 2006 va ser “descobert” pel productor nord-americà Mark Johnson mentre cantava amb una guitarra al Portal de l’Àngel de Barcelona.

De la mà d’aquest productor va participar en Playing for change, un projecte interracial al que es van incorporar artistes com Keith Richards, Bono, Manu Chao, Andrés Calamaro, …. S’ha convertit en una de les veus de referència d’aquest projecte. La seva gravació del classic “Stand by me” acumula més de 75 milions de visites.

Finalment va formar la seva pròpia banda. Actualment viu al barri del Born i és un habitual dels festivals de soul i jazz europeus. Cada dijous actua al Jamboree amb un convidat especial i acompanyat per Arecio Smith als teclats, Francisco Guisado “Rubio” a la guitarra,  Charlie Moreno al baix, i Carlos López a la bateria.

Amb una veu molt personal, profunda i vibrant, posseeix l’habilitat d’arribar a les persones amb les seves cançons, els seus balls i la seva gestualitat. Un gran magnetisme que ha fet vibrar el teatre Tívoli ple de gom a gom, vam ballar i cantar amb ell i vam demanar més i més bisos, que ell, com si fos incansable, anava concedint.

Un concert extraordinari que difícilment oblidarem.

Clarence Bekker & Clarence Bekker Band :
Clarence Bekker, Paula Domínguez & Alba Pérez, Leo Torres, Roberto Albrecia, Pol Padrós, Arecio Smith, Francisco Guisado “Rubio”, Charlie Moreno, Carlos López.
Artistes convidats: Desiree Diouf voz,  Little Light Gospel Choir, Esther scheller, Iris Loppis, Barbara Rose danza, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers, Philip cas cas
Durada: 2hores 40 minuts

Deixa un comentari