– 125 – Concert – CLARENCE BEKKER BAND (🐌🐌🐌🐌🐌) – Teatre Tivoli – 2018.12.17 (temp. 18/19 – espectacle nÂș 095)

Concert de CLARENCE BEKKER BAND (temp. 18/19 – espec. nÂș 095)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn

Al teatre TĂ­voli va tenir lloc, dilluns, el principal concert celebrat amb motiu del 25 aniversari de la gestiĂł de la cava Jazz Jamboree pel grup MAS i MAS i San Miguel,  ‘JAMBOREE & SAN MIGUEL 25 YEARS TOGETHER’. Tal com ens van anunciar a la roda de premsa, ha estat el concert de Clarence Bekker i la Clarence Bekker Band amb el tĂ­tol de “A CHRISTMAS STORY”.

El Nadal ha estat el fil conductor d’aquest magnĂ­fic concert, on el cantant holandĂšs ens ha deixat bocabadats per la seva veu i l’energia que desprĂšn dalt l’escenari.

Han ocupat l’escenari el cantant amb tota la seva banda composta per Paula DomĂ­nguez & Alba PĂ©rez a les veus, Leo Torres a la trompeta, Roberto Albrecia al saxo alt, Pol PadrĂłs al saxo tenor, Arecio Smith als teclats, Francisco Guisado “Rubio” a la guitarra, Charlie Moreno al baix i Carlos LĂłpez a la bateria.

Els artistes convidats han estat la cantant Desiree Diouf, Little Light Gospel Choir, Esther scheller, Iris Loppis, Barbara Rose danza, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers, Philip cas cas.

Clarence Becker Milton, conegut artĂ­sticament com a Clarence Bekker va nĂ©ixer l’11 d’abril del 1968 a Surinam i tĂ© la nacionalitat holandesa. Va començar la seva carrera musical amb la banda holandesa The Swinging Soul Machine amb 18 anys  i amb el nom de CB Milton.

Problemes de drogaddicciĂł li van fer perdre tot i va viure al carrer durant cinc anys. Es va traslladar a Barcelona i Ă©s en aquesta ciutat on va ressorgir amb el nom de Clarence Bekker.

A penes tenia 20 anys i no vaig saber digerir el que ocorria. Vaig entrar en una crisi profunda, m’urgia un canvi, i em vaig venir a Barcelona

Primer actuava amb la formació 08001 (el nom correspon al codi postal del Raval) i en 2006 va ser “descobert” pel productor nord-americà Mark Johnson mentre cantava amb una guitarra al Portal de l’Àngel de Barcelona.

De la mà d’aquest productor va participar en Playing for change, un projecte interracial al que es van incorporar artistes com Keith Richards, Bono, Manu Chao, AndrĂ©s Calamaro, …. S’ha convertit en una de les veus de referĂšncia d’aquest projecte. La seva gravaciĂł del classic “Stand by me” acumula mĂ©s de 75 milions de visites.

Finalment va formar la seva prĂČpia banda. Actualment viu al barri del Born i és un habitual dels festivals de soul i jazz europeus. Cada dijous actua al Jamboree amb un convidat especial i acompanyat per Arecio Smith als teclats, Francisco Guisado “Rubio” a la guitarra,  Charlie Moreno al baix, i Carlos LĂłpez a la bateria.

Amb una veu molt personal, profunda i vibrant, posseeix l’habilitat d’arribar a les persones amb les seves cançons, els seus balls i la seva gestualitat. Un gran magnetisme que ha fet vibrar el teatre TĂ­voli ple de gom a gom, vam ballar i cantar amb ell i vam demanar mĂ©s i mĂ©s bisos, que ell, com si fos incansable, anava concedint.

Un concert extraordinari que difícilment oblidarem.

Clarence Bekker & Clarence Bekker Band :
Clarence Bekker, Paula DomĂ­nguez & Alba PĂ©rez, Leo Torres, Roberto Albrecia, Pol PadrĂłs, Arecio Smith, Francisco Guisado “Rubio”, Charlie Moreno, Carlos LĂłpez.
Artistes convidats: Desiree Diouf voz,  Little Light Gospel Choir, Esther scheller, Iris Loppis, Barbara Rose danza, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers, Philip cas cas
Durada: 2hores 40 minuts

Leave a Reply