– 126 – Roda de premsa NOVETATS D’HIVERN a l’ONYRIC – Onyric Teatre Condal – 2018.12.18 (temp. 18/19 – RdP 027)

RdP – NOVETATS D’HIVERN a l’ONYRIC (temp. 18/19 – RdP nº 027)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Ahir al matí vaig poder assistir a la roda de premsa que l’Onyric Teatre Condal, va oferir per presentar els nous espectacles que es podran veure aquest Nadal i durant bona part de l’hivern que ara comença.

En un ambient distès i fins i tot prenent una xocolata amb melindros, envoltat de periodistes i espectadors que estimen el gènere Musical, en Daniel Anglès embotit en un jersei molt nadalenc, ens presenta els espectacles que podrem veure a partir d’avui mateix.

Ens recorda que ara mateix s’està representant l’espectacle ARTABAN, La llegenda del quart rei mag, de la que nosaltres ja hem parlat en aquesta crònica. Es podrà veure fins al 4 de gener.

18 desembre a 27 de generBROADWAY A CAPPELLA – Diuen que la veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Aquest espectacle en format de concert teatralitzat és una increïble fusió de música a cappella i teatre musical. Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra.

13 gener al 3 de febrerROGER BERRUEZO. Naturalment – 4 concerts en diumenges al vespre al Club Onyric – L’actor i cantant que ha protagonitzat musicals de gran format com Mar i Cel, Rent, La Bella y la Bestia i Hoy no me puedo levantar, es presenta en format íntim i ens proposa un viatge emocional per aquelles cançons que tant coneixem i que tant ens ha fet emocionar.

28 i 29 de gener – QUEEN. El millor tribut. El repertori més rocker de la banda britànica de la mà de Momo Cortés; la primera banda Tribut a Queen de l’estat espanyol i actualment una de les més reconegudes a nivell mundial.

4 de febrer – AMOR per AMOR. Concert benèfic en la seva tercera edició.  Alícia Serrat i Dani Campos dirigiran 90 minuts d’espectacle protagonitzat pels millors referents del nostre país. Els beneficis íntegres d’aquest espectacle aniran pel projecte Dones Acció de la Fundació Aroa.

11 de febrer – EVA MARÍA CORTÉS. La mitad de mí. 11 de febrer del 2019.  Únic concert al Club Onyric de  la pianista, cantant i actriu de diferents musicals. Ens oferirà un repertori proper i intimista que resumeix els millors moments de la seva trajectòria professional.

3 de març al 21 d’abril – ALADDIN #thepopmusical. Premi Broadway World al millor musical infantil. Una història juvenil que planteja i qüestiona el poder de la fama. Ser famós té un preu.

…. i ja entrada la primavera …

28 de maig al 9 de juny – LOVE OF LESBIANMiralls i Miratges. Un concert teatralitzat, basat en el repertori més somiador del cançoner de Love of Lesbian i dirigit per Guillem Albà.

En finalitzar la presentació vàrem poder veure un passi de gràfics de l’espectacle BROADWAY A CAPELLA, que s’estrenaria aquella mateixa nit, sessió a la que nosaltres vàrem tenir l’oportunitat d’assistir i de la que parlarem en una pròxima ressenya.

Us deixo l’àudio del que es va dir en aquesta presentació …

Deixa un comentari