– 098 – Teatre Musical – ÀNTEROS. CANÇONS D’UN FINAL – Onyric Teatre Condal (🐌🐌🐌🐌🐌) – 2018.12.03 (temp. 18/19 – espectacle. nº 077)

ÀNTEROS (temp. 18/19 – espec. nº 077)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Després del petit tastet de l’espectacle que ens havien ofert a la roda de premsa del passat 19 de novembre, no vam dubtar a comprar entrades per l’únic dia possible, ahir dia 3 de desembre.

La sala del Teatre Onyric plena a vessar de familiars i amics dels participants en ÀNTEROS. CANÇONS D’UN FINAL, un espectacle creat per la jove actriu i compositora Núria Llausí, que en format de concert dramatitzat, ha combinat música i teatre, i que ha estat capaç d’emocionar-nos.

Amb aquest espectacle presenta el seu primer disc.

Concebut com un song single, grup de cançons dissenyades per a ser executades per separat, però formant una sola entitat, l’espectacle ha estat dirigit per Xavier Casan.

Han estat 12 temes que ens han parlat del desamor i les ruptures amoroses i que han estat interpretades per 8 veus diferents: la mateixa Núria Llausí, Roc Bernadí (a qui vam veure a “La Jaula de las Locas” i “El despertar de la primavera”), Bittor Fernàndez (a qui diumenge mateix vam veure interpretant el paper de Tommy a “Carrie”), Pol Forment, Eloi Gómez (a qui hem vist a “Molt soroll per res” i “El despertar … “ o “Elsinor”), Carme Milán (a qui recordem de “Cabaret 13”), Claudia Nogués i Sílvia Sonet.

Quatre músics, Dani Katena a la bateria, Pol Barbé al baix, Oriol Padrós a les guitarres i Dani Campos a la direcció musical i als teclats.

Ànteros ens ofereix diverses perspectives des de les quals enfrontar-nos a la ruptura: l’humor, la ironia, el victimisme i la rancúnia, amb lletres inspirades en històries reals.

Una acuradíssima posada en escena, un magnífic vestuari, tot plegat d’una gran elegància i sensibilitat. Pensem sincerament que seria una llàstima que aquest fos l’únic concert d’aquest esplèndid grup d’intèrprets, veus i músics.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Les cançons recollides en el disc i interpretades durant l’espectacle són les següents:

 1. Obertura: Teranyines
 2. A contracorrent
 3. Vaig de cul – Eloi Gómez
 4. Mai m’has estimat – Roc Bernadí
 5. PROU! – Carme Milán
 6. Ancorats – Pol Forment
 7. M’he cansat del joc – Sílvia Sonet
 8. Salt al buit – Claudia Nogués
 9. Ets un cagat – Bittor Fernández
 10. Ets el més bonic
 11. No funciona – Dani Campos
 12. Finale: Papallones

Podeu escoltar les cançons en aquest enllaç de Spotity …..

Un grandíssim espectacle ple de sensibilitat, que ens ha agradat molt, moltíssim. Una posada en escena realment magnífica, gairebé sense escenografia però amb un bon tractament de llums i una coreografia de moviments que va molt més enllà d’un concert.

Creiem que es mereix que almenys el Teatre Onyric programi més sessions d’aquest.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Música i lletres: Núria Llausí
Direcció: Xavi Casan
Direcció musical: Dani Campos
Intèrprets: Núria Llausí, Roc Bernadí, Bittor Fernández, Pol Forment, Eloi Gómez, Carmen Milàn, Claudia Nogués i Sílvia Sonet
Músics: Dani Katena, Pol Barbé, Oriol Padrós, Dani Campos
Producció: Núria Llausí
Idioma: català – Durada: 75 minuts

Deixa un comentari